Stíler blog

6 trükk, hogy ne nézz ki hóembernek télikabátban

6 trükk, hogy ne nézz ki hóembernek télikabátban

2016. november 17. - Rigó Ági

A leghidegebb időjárásra készült kabátok általában nem úgy vannak kitalálva, hogy jól is nézzünk ki bennük. Mintha csak egy nagy takarót cipelnénk a vállainkon, azon morfondírozva, hogy ma éppen a hóembert, vagy a Szellemirtók habcsókbabáját testesítjük meg. Nézzünk most egy pár egyszerű trükköt arra, hogy hogyan csökkentsük a kabát-kövérség érzését!

denim_3-1080x1620.jpg

1. AZ ELLENTÉTEK VONZÁSÁBAN

Ha már a kabát maga elég terjedelmes, érdemes ügyelnünk arra, hogy a többi ruhánk legyen kellően szűk. Egy harisnya vagy az örök kedvenc skinny farmer mindig a segítségünkre van abban, hogy megmutassuk a kabát alatt rejtőző lányt!

A photo posted by ��Sara (@collagevintage) on

 

2. A MAGASSARKÚ A BARÁTOD

Régi trükk, de mostanában, hogy kihalóban vannak az igazán magas sarkú cipők, könnyen megfeledkezünk a magassarkú előnyeiről. Legyen bármilyen hosszú vagy oversize a kabátod, egy vastagabb, 5-6 centis sarkú bokacsizma kellemesen nyújtja majd a sziluettet, anélkül, hogy megfájdulna a lábad.

 

3. GYŰRD FEL AZ UJJÁT!

A habcsókbaba érzés akkor jön elő, ha a hatalmas kabát mindenhol eltakar bennünket, és saját alakunkat teljesen elrejtve átveszi az uralmat a megjelenésünkön. Jó trükk, ha felgyűröd a kabát ujját, hogy láthatóvá váljon a karod. Hidegebb időben egy jó meleg pulcsi ujja vagy egy hosszú kesztyű is csodásan véd a mínuszok ellen.

 

4. MUTASD A DEREKADAT!

Egy szorosra húzott öv csodákra képes, ha a derekunkat akarjuk hangsúlyozni. Lehet a kabát sajátja, de választhatsz hozzá másikat is, a lényeg, hogy ha kedveled a homokóra alakot, ezzel a trükkel mindig elérheted. Ráadásul a lábaid is hosszabbnak tűnnek majd!

A photo posted by Adenorah (@adenorah) on

 

5. A MONOKRÓM MOST IS JÓL JÖN

Sokszor hangoztattuk már, hogy az egymáshoz közel álló vagy akár azonos színek milyen csodásan nyújtják az alakot. Nincs ez másképp a kabátok esetében sem! Válassz tehát a télikabáttal azonos színű rétegeket az outfitedbe, és máris magasabbnak, ezáltal vékonyabbnak látszol majd.

A photo posted by Mary Seng (@happilygrey) on

 

6. DOBD A VÁLLADRA!

Ha az időjárás engedi, ne burkolózz tetőtől talpig a kabátba, hanem egyszerűen dobd a válladra! Ez a trükk is arra ad lehetőséget, hogy többet mutass az alakodból, ráadásul nem véletlenül hordják így a kabátot a street style sztárok: nagyon menő, ahogy lobog és hullámzik utánad a kabát, miközben végigmész az utcán.

 

 

süti beállítások módosítása