Stíler blog

10 hihetetlen ruha a milánói kifutókról

10 hihetetlen ruha a milánói kifutókról

2016. szeptember 28. - Rigó Ági

A milánói divathét véget ért, ideje összefoglalni a látottakat. Ünnepeljük az életet, a divatot... és egy picit úgy tűnik, mintha több tervezőnek is elgurult volna a gyógyszere. Vagy csak szabadjára engedték a kreativitást?! Mindenesetre izgalmas és váratlan lookokból nincs hiány, össze is válogattuk a 10 kedvencünket.

lead_5.jpg

A maradisággal és sznobizmussal oly gyakran vádolt milánói divathét egyre jobban vegyíti a coolt és a humoros túlzásokat. A glamúros New York-i ruhákkal szemben a hangsúly Milánóban a kreatív stylingon van. Ha következtetéseket szeretnénk leszűrni a kifutókon látottakból, akkor kifejezetten szórakoztató lesz 2017 tavasza divatszempontból. Csillogó flitterek, hímzések lepik el a ruhákat; hatalmas, szögletes vállak torzítanak a sziluetteken; és vad minták kavarognak az eklektikusan összeállított outfiteken.

moschino_1.jpg

A Moschino sajátos humora már odáig jutott, hogy papír öltöztetős babákat idézett meg a kifutóra.

marni.jpg

A Marni biztosra ment: ha idén megszeretjük az aszimmetrikus vállmegoldásokat, jövőre bizalommal fordulhatunk a céghez.

 

maxmara.jpg

Ha a Madagaszkár a kedvenc meséd és Julien király mindig megnevettet, a Max Mara lesz a kedvenced.


alberta_ferretti.jpg

Az Alberta Ferretti 2017. tavaszi kollekciója a transzparens ruhák sikerét igyekszik meglovagolni, de mindezt olaszos temperamentummal és nőiességgel fűszerezi.

 

dolce.jpg

A Dolce&Gabbana viszi tovább a tőle megszokott stílust, idén azonban gazdagabb mint valaha: minták, csipkék, nőies vonalak és rengeteg díszítőelem teszi elleneállhatatlanná a kollekciót.

 

dsquared.jpg

A DSquared2-nél még a farmer is díszítésektől csillog, miközben a márkától megszokott vagányság is jelen van. Ha igazuk lesz, a jövő év extrém vállmegoldásokról fog szólni.

 

etro.jpg

Az Etro most visszavett a színekből, ellenben mintákban nincs hiány.

 

giorgio_armani.jpg

A Giorgio Armani kollekció hozza a patinás divatháztól megszokott légies könnyedséget, de a milliónyi ragyogó flitter követi a többi tervező által megkezdett vonalat.

 

gucci_2.jpg

A Gucci folytatja a már-már alig értelmezhető csöves sikk vonalat, ami az előző szezonokban is bejött a márkának.

 roberto_cavalli.jpg

A Roberto Cavalli pedig a fesztiválokat célozta meg: rojtos, batikolt és nagyon mintás csodákkal várják a következő szezont.

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

A H&M szupercukival támad

Őszi körömtrendek 2016-17

5 rémes divatbaki, ami a legjobb szettet is elrontja

6 jel, hogy azt hiszed, még mindig nyár van

süti beállítások módosítása