Stíler blog

6 tipp, hogy ne szégyenkezz az alsónadrágod miatt

6 tipp, hogy ne szégyenkezz az alsónadrágod miatt

2015. szeptember 12. - Pusztai Olivér

Ahány ember, annyi stílus. Ez igaz szinte mindenre, így az alsónadrágokra is. Mindenki maga dönti el, hogy éppen boxert, fecskét, franciát, vagy tangát vesz fel. És azt is maga dönti el, hogy ezt a saját maga, vagy kedvese szórakoztatására csinálja. Mégis érdemes egy kicsit megállni ennél a témánál és pár perc alatt kivesézni, hogy alsónadrág téren éppen mi a divat, és mi az, ami már a vérciki kategóriába tartozik. 

amat-mens-underwear-model-45.jpg

A párkapcsolatban élő nők egy része panaszkodik, hogy a férje, kedvese elhanyagolja magát, nem fordít elég figyelmet a részletekre pontosabban az alsónadrágjára. Mások örömmel veszik tudomásul, hogy a szülői házból hozott szokások megegyeznek az ő elvárásaikkal. Mert bizony alsónadrág-viselési szokásainkat a szocializáció befolyásolja leginkább!

john_esposito_for_skiny_3.jpg

Korábban már összefoglaltuk, hogy mennyire kellemetlen az, amikor egy felnőtt férfi ciki alsónadrágokat hord just for fun. Ami neki vicces, nem biztos, hogy ugyanolyan mókásnak tartja a környezete, vagy éppen a barátnője. Kivéve, ha barinő veszi ezeket a nadrágokat.

Egy bizos, hogy itt nem áll meg a ciki alsónadrágok gyűjteménye. 


Ha már alsónadrágokról beszélünk, érdemes pár tippet megfogadni, ugyanis nem mindegy, hogy mikor milyet hordunk, illetve milyen az igazán kényelmes fazon.

 

Mindenképpen fontos, hogy az alsónadrág természetes anyagból készüljön, ami kellőképpen szellőzik és felszívja az izzadságot. Számos olyan világmárka kapható már itthon is, amiből érdemes bevásárolni egyet-egyet.

Soha nem veszünk fel sportoláshoz, öltönyhöz és szűkebb chino nadrághoz, vagy farmer nadrághoz boxert, mert a gyűrődő anyag átüt a nadrág anyagán és látszik.

Öltönyöknél, illetve elegáns outfit viselésénél, érdemes az inget az alsónadrágba betűrni, hogy mozgás közben ne buggyanjon ki az ing a nadrágból oldalt és/vagy hátul. Már van szilikon csíkkal ellátott alsónadrág is, ami még jobban fogja az inget, hogy ne mozogjon. (zseniális találmány)

Érdemes a testalkatunkat is figyelembe venni, amikor alsónadrágot választunk, ugyanis nem biztos, hogy az a nadrág, ami a sörhasúaknak optimális, az megfelel az erős, vagy a vékony testalkatúnak.

A legjobb, ha olyan alsót választasz, aminek a derékgumírozása össze van varrva az alsó anyagával. Ezek kevésbe használódnak el és sokkal jobb hordani őket.

Engedd el a régi, nagypapa boxert. Ilyet 2015-ben már senki sem hord, maximum az, akinek pont mindegy, hogy milyen alsónadrágot vesz fel.

 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

Kerekded idomok forradalma

Szupermodellek akkor és ma: még mindig gyönyörűek?

Most akkor számít a méret vagy sem

Nyáron vagány, ősszel divatbaki

süti beállítások módosítása