Stíler blog

Sztárok, akik kés alá feküdtek - de minek?

Sztárok, akik kés alá feküdtek - de minek?

2015. július 13. - Dobos Emese

Telt keblek, dús ajkak, lapos has, vékony combok, pisze orr, ki ne vágyna rá? Bármennyire is tiltakozunk, az idő múlik. Ereszkedik a bőr, előbukkannak a ráncok… Az apróbb korrigációkkal talán nincs is baj, egy kis zsírleszívás, kevés botox, elálló fülek vagy nagy orr, nem szimmetrikus mellek… Azonban nézzük meg, kik azok a sztárvilágból, akik jelentősen elvetették a sulykot!

amanda2.jpg

El sem tudom képzelni (szerencsére) milyen lehet borzasztóan horgas orral vagy szétálló fülekkel születni és élni. Sok testhiba van, amik akár sporttal alakíthatóak és persze vannak olyan testi „deformitások” is, amiken már csak a sebészkés segíthet. Van, hogy az ajkakon már a vákuum sem segít, és a tökéletes (na meg ránctalan) arcbőrt sem érjük el kozmetikumokkal. A smink csodákra és katasztrófákra is képes lehet. Közszemlére pedig nem csak a MET gála alkalmával teszik testüket a sztárok, inkább küzdjenek pénzzel és szikével a szép külsőért, mint hogy vizuális környezetszennyezés áldozatai legyünk! Olyan sok híresség nevéhez köthető elrontott plasztikai műtét (vagy akik ezek által váltak ismertté), hogy csak felsorolni is egy év lenne. Michael Jackson történetével mindenki tisztában van, eltorzult arcú hírességeken is rengetegszer elborzadtunk már, ezért a talán kevésbé ismerteket és a legjelentősebb átalakulásokat gyűjtöttem most össze. A listán szerepel számos olyan sztár, akik pedig – szerintem – teljesen feleslegesen feküdtek kés alá, egy kakukktojás mellett!

Heidi Montag – akinek a neve bizonyára a Laguna Beach és a The Hills c. sorozatokból lehet ismerős a nagyérdeműnek – mondhatni átlagos, kis bájos szőke volt, de valamiért úgy döntött, hogy a légzsákokat ültet mellei helyére. 2010-ban tíz alkalommal feküdt a kés alá és szabatta át szinte teljesen magát, most hogy az énekesi karrierjét akarta ezzel a döntésével megtámogatni vagy a férjének tetszett így jobban, jó kérdés.

1_3.jpg

Donatella Versace, aki bátyja halála után vette át az olasz divatház vezetését, szintén a plasztikai sebészet óriási megszállottja és „áldozata”. Döbbenetes régi, fiatalkori képeket nézni róla, az internet pedig időnként tele van a horrorisztikus, időskori, bikinis fotóival. Valljuk be, azért álomszép sosem volt, de ha most 60 évesen, megannyi beavatkozás után szembejönne velem az utcán, a szívemhez kapnék! Nem kevés digitális utómunka lehetett a Givenchy új kampányában! Fürdőruhás képet direkt nem rakok be róla, mert nem akarom, hogy rémálmaitok legyenek!

2_2.jpg

Cher a popdíva, indián és örmény felmenőitől gyönyörű, egzotikus vonásokat örökölt. Azonban az idő múlásával ő sem tudott megbarátkozni, ezért igyekezett ezt sebészeti úton megállítani. Jövőre tölti be 70. életévét! Állítólag még a lengőbordáját is kioperáltatta, hogy vékonyabb legyen, azonban 2009 környékén megelégelte „szenvedélyét” és végleg leállt a műtétekkel.

3_2.jpg

Az idén a 60-at betöltő Janice Dickinson az egyik legelső szupermodell volt. Uralta a kifutókat a 70-80-as években, a legnagyobb magazinok címlapján szerepelt. „Nyugdíjba vonulása” után 2003-tól az amerikai Topmodell leszek! egyik háziasszonya volt, de már akkor önmaga rémképét alakította a vásznon a megannyi szépészeti beavatkozás után.  

4_2.jpg

Pamela Anderson, a híres Playboy-nyuszi, a Baywatch dögös életmentője állítólag minden műtétjét megbánta. Vajon hogy alakult volna a szőke amerikai színésznő a karrierje, ha sosem fekszik kés alá? Feltehetőleg sehogy, hisz gigakosaras keblei révén futott be. Az egykori bombázó mostani fotóival már kisgyermekeket lehetne halálra rémiszteni. (Tim Burton, vajon olvasod ezt?)

5_3.jpg

A Golden Globe-díjas amerikai színésznővel, Melanie Griffith-szel olyannyira elszaladt a ló, már ami a sebészeti beavatkozásokat illeti, hogy egykori férje még válással is fenyegette, ha még egyszer kés alá fekszik. Az egykori szende, buja színésznőből mára egy mű viaszbábu lett.

6_3.jpg

Amanda Lepore, akit David Lachapelle fotós múzsájaként is ismernek még egykor Armand volt. 11 évesen döntötte el, hogy nemváltoztató műtéten szeretne átesni. A transzszexuális előadóművész, divattervező, rapper és modell 15 évesen feküdt először kés alá: ekkor arcát operáltatta át, majd 17 volt, amikor elvégezték rajta a teljes átalakítást, utána pedig jöhetett a többszöri mellnagyobbítás, ajakplasztika és hajvonal fentebb emelése. Nos, ő az, akit olyan szintén átalakítottak, hogy fogalmam sincs, hiteles képet találtam-e fiatalkoráról! Ha nincs plasztika, nem lett volna hírneve sem!

7_2.jpg 

 

További Stíler cikkekért kattints:

 

süti beállítások módosítása