Stíler blog

Újra támad az élő Barbie!

Újra támad az élő Barbie!

2015. május 18. - Pusztai Olivér

A napokban szörföztem a neten, és hosszú idő után újra hallottam Valéria Lukjanováról, az emberi Barbie babáról. Utolsó képem az volt vele kapcsolatban, hogy a pasija megverte “állítólag” de valószínűleg csak egy újabb, be nem ismert plasztikai műtéten esett át. De mindegy is, mert ismét beindult az orosz szelfigyáros hölgy, és tovább gyönyörködhetünk csodálatosnak hitt életében.

kepernyofoto_2015-05-18_19_01_55.png

Ki pontosan az élő Barbie?

A 28 éves Valéria, vagyis bocsánat Barbie, már egy ideje rá van kattanva erre a szerepre. Állítása szerint Valéria élvezi, amikor Barbie szerepbe bújhat, ilyenkor átszellemül, teljesen kikapcsol és igyekszik “szépségével” elvarázsolni mindenkit. 

ad_132196700.jpg

Ez úgy tűnik, hogy be is jött neki, mert elképesztő népszerűségnek örvend Oroszországban. Saját weboldala van, és szép számmal követik őt Facebookon és Instagramon is. Szerintem nem túlzok, ha azt mondom, ő az orosz Kim Kardashian. 

valeria-lukyanova-facebook-1-460x480.jpg

Tisztán a számok

Hogy mennyire mániákus a lány, arról pedig beszéljenek a számok: amikor kutatók lemodellezték a Barbie babát, a következő méreteket kapták. Mell 99cm, derék 45cm, csípő 83cm. Valéria ehhez képest a következő méretekkel rendelkezik: Mell 87cm, derék 47cm, csípő 87cm. Ehhez mindössze170 cm magas és 45 kg, míg Barbie baba pedig 42 kg lenne. Állítása szerint hónapokig nem eszik semmit, csak zöldségleven és vízen él. Korábban még evett egy kis húst és gyümölcsöt, de már azt is elhagyta. Nyilván fénnyel táplálkozik...

human-barbie-valeria-lukyanova_styleft-0012.jpg

Nincs Barbie Ken nélkül!

Ne gondoljuk, hogy az egyetlen élő Barbie egyedül tengeti életét ezen az óriási bolygón! Ahogyan az élettelen Barbienak, úgy az élőnek is van egy társa. Ken eredeti neve Justin Jedlica, a közeli Szlovákiából származik, ma már Amerikában él férjével, és nagyon boldogok.

article-2506990-1965a65900000578-455_634x939_1.jpg

Az Instagram profilhoz is csak az van írva, hogy plastic surgery junkie :) Ő nem kispályás, ami a plasztikáztatást illeti. Tulajdonképpen egyetlen egy csontja sem plasztika-szűz, nem beszélve a töltőanyagokról, és ne feledkezzünk meg a felsőtestébe ültetett mell, váll, has, bicepsz és tricepsz implantátumokról sem. Kis túlzással benne már több a műanyag, mint az élő szövet. 

justin-jedlica_human-ken_01.jpg

Van alternatíva

Mindenki eldöntheti, hogy viccesnek, ijesztőnek vagy szánalomra méltónak tartja a fent említett versenyzőket, netán érzi-e a nyomást, hogy ő is elinduljon a tökéletes(nek hitt) irányba. Szerintem, ha mindenáron szeretnénk egy fokkal szebbek lenni a szelfiken, veszélyes és drága beavatkozások helyett válasszunk inkább a jobbnál jobb fotó applikációk közül. Ilyen az InstaBeauty, a csodálatos YouCam Perfect, ami azonnal retusál, még a fotózás előtt, és a Kim Kardashian beauty applikációja a Perfect 365, amelyekkel mi is majdnem olyan szépek lehetünk, mint Barbie és Ken, vagy Kim Kardashian

Olvass még több Stíler cikket:

5 smink, ami katasztrófába fulladt

6 divattipp, hogy komolyan vegyenek

Exkluzív fotók! Dobó Kata új szerepben

5 pénztárcakímélő tipp, hogy divatos legyél a nyári szezonban

süti beállítások módosítása