Stíler blog

Direkt héj - ettől lesz menő hollywoodi mosolyod!

Direkt héj - ettől lesz menő hollywoodi mosolyod!

2018. december 01. - Pusztai Olivér

Mindig is irigyelted a sztárok természetesen tökéletes, hófehér fogsorát? Akkor jó hír, megtaláltad a megoldást, amit úgy hívnak, hogy direkt héj. Nem károsítja a szervezetet, tökéletes hosszútávra, és már az ára is elérhető. Ismerd meg azt az eljárást, amit a legtöbb sztár már rég kipróbált!

image_1.png 

Végre, hosszú évek után és számtalan fogorvosi trancsírozással a hátam mögött, elszántam magam arra, hogy végérvényesen rendbetetessem a fogaim. Nem volt egyszerű menet, mert 35 éves vagyok, annyira félek a fogorvostól (joggal), mint a mumustól, de tudtam, hogy itt az ideje, hogy túlessek a régóta tervezett nagygenerálon. A célom az volt, hogy egy olyan klinikát találjak, ahol kedvesek és barátságosak az orvosok, profi szakemberek vesznek körül, és ár-érték arányban megéri a nagy befektetés. Jelentem, megvan, ez az Andrássy Dental Fogászati és Szájsebészeti Központ. A célommal lassan révbe érek: gyönyörű, természetes, egészséges, hollywoodi mosolyom lesz, amire már évek óta vágytam és mindezt fájdalom nélkül!

 oliver_blog_01.jpg

MERT MINDENKI HOLLYWOODI MOSOLYT AKAR!

Az igényes megjelenéshez nem csak a jól megválasztott outfit, a zseniális frizura és az igényes kiegészítők tartoznak, hanem az is, hogy a fogunk hibátlan formájú és hófehér legyen.

cristianoronaldo-teeth_before-after.jpg

Manapság számtalan otthon is használható terméket rendelhetünk, melyek azt ígérik, hogy pár alkalom után varázslatosan fehér fogakat kapunk. Azonban ezek rendkívül silány minőségűek, és kizárólag a marketingjük az, ami ér valamit, maga a termék már korántsem bombabiztos. Éppen ezért érdemes szakemberekre bízni a tökéletes mosolyunkat. De mi a legjobb kezelés a piacon ahhoz, hogy a mosoly igazán szép, fehér és hollywoodi legyen? Ez nem más, mint a fogászati héj.

A héj manapság itthon és külföldön is egyre népszerűbb - nem csak a sztárok körében. Egyre többen választják ezt az eljárást az utcáról betévedt páciensek is. Ennek oka, hogy tökéletesen szabályos, hófehér fogakat kapunk, már egy kezelés után, de a fogaink nem sérülnek úgy, mint a hidrogén-peroxidos fogfehérítés során, vagy éppen a hagyományos koronánál. Sokkal jobban igazíthatóak a fogak az arcformához, azaz valóban szép és természetes hatást érhetünk el, és attól is megkíméljük magunkat, hogy hónap végére fotoszintetizálni kelljen, mert a havi fizetésünket ott kell hagyni a fogklinikán.

 

MI A DIREKT HÉJ ELŐNYE?

A direkt héj esetében, ellentétben az olcsó, vagy éppen a piszok drága otthoni/orvosi fogfehérítéssel, megbízható eredményre számíthatunk, nem feltétlenül (vagy legalábbis nem annyit) kell a fogakból lecsiszolni, mint a koronánál, és nem olyan, mint egy akár évekig is tartó fogszabályzós kezelés. Nem károsítják a fogunkat hidrogén-peroxiddal és más értelmetlen aktívszenes marhasággal.

 oliver_blog_04.jpg 

MI PONTOSAN A DIRKET HÉJ ÉS MIÉRT ENNYIRE JÓ?

Magas minőségű tömőanyagból készül, amit olyanra lehet felpolírozni, mint az eredeti fogzománc. Az egyik nagy előnye, hogy egy alkalom alatt elkészül, és természetes hatása miatt szinte észre sem venni, hogy hozzányúltak a foghoz. Zseniális megoldást nyújt, ha éppen a fogak enyhe deformitását szeretnénk javítani, ha fogelszíneződéssel küzdünk, zománcfejlődési rendellenességünk van, ha réses fogazatot szeretnénk helyreállítani, de olyan esetben is nagyon jó választás, ha éppen nem szeretjük a fogunk alakját és szeretnénk változtatni raja.

e-u.jpg

„A kezelés alatt első körben a fogzománcból elvesszük a kellő mennyiséget (max. kb 1 mm), majd a zománc kondicionálása után következik az ecsetelés (ragasztóanyag felvitele), ezután pedig tömőanyagból rétegenként építjük fel a fogat." - tette hozzá Dr. Le Thein Dóra, a kezelő szakrovosom. 

 

 

MIRE FIGYELJ, HA DIREKT HÉJAD VAN?

A direkt héj egy nagyon vékony réteg a fogakon, amire érdemes vigyázni, szóval ne a fogunkkal szedjük ki a szöget a falból, járjunk a féléves kontroll vizsgálatra, és elengedhetetlen a rendszeres és alapos szájápolás ahhoz, hogy a héjakat minél tovább megőrizhessük ép állapotban. Egyáltalán nem ajánlják azoknak, akik csikorgatják fogukat alvás közben, vagy erősen szorítják, akiknek mélyharapása van, illetve ha nagyon rossz állapotú a fog.

 

süti beállítások módosítása