Stíler blog

15 hasznos kütyü, amire szükséged lesz, ha nyaralni mész

15 hasznos kütyü, amire szükséged lesz, ha nyaralni mész

2018. július 30. - Rigó Ági

Közeleg a várva várt nyaralás, és ezer dologra kell koncentrálnod az indulás előtt, mert fel akarsz készülni minden helyzetre? Aggodalomra semmi ok: ha veled van a bankkártyád, akkor nagy baj már nem érhet! További segítségként pedig a Stíler összegyűjtötte a legzseniálisabb kütyüket, amelyek bármilyen helyzetben megmentenek az utazásod során.

american-express-holiday-travel.jpg

Az indulás előtti napok könnyen fulladnak káoszba: gyorsan előre dolgozunk az irodában, hogy a kollégákra minél kevesebb feladat maradjon. Az utazás előtti estén jön a bőröndpakolás – vagyis az órákig tartó tépelődés, hogy mit vigyek magammal? Ismerős? Szerintem nincs olyan nyaraló, aki ilyenkor ne pakolná be az egész háztartást, a tolóajtós dupla gardróbszekrényt és az összes technikai kütyüt egyetlen, 23 kilós bőröndbe.

Persze még így is előfordulhat, hogy valami kimarad, de kár lenne a nyaralásra való felkészülést túlstresszelni. Vágd zsebre a Mastercardot, és élvezd a nyaralást – hiszen a kártyával szinte mindent elintézhetsz utazás közben is! Megúszod a pénzváltást, a csörgő és zsebet lehúzó aprópénzt, és a legtöbb helyen - legyen szó étteremről, üzletekről, múzeumról vagy akár szállásról és tankolásról - gyorsan, kényelmesen fizethetsz vele.

És hogy mik azok a kütyük, amik jól jöhetnek majd az utad során? Kattints a galériára!

 

süti beállítások módosítása