Stíler blog

Kedvenc sportcipőnket idén is bármivel viselhetjük

Kedvenc sportcipőnket idén is bármivel viselhetjük

2018. május 24. - Rigó Ági

Sokan még mindig nem hiszik el, pedig a hír igaz: mindenhez viselhetünk sportcipőt, pláne akkor, ha az kellően laza, és inkább a klasszikus irányba hajlik.
converse_viseld_barmivel_4.jpg

Az őrület pár szezonnal ezelőtt kezdődött, amikor a street style ikonok megelégelték a tűsarkúban parádézást, és elkezdtek lépten-nyomon sportcipőben megjelenni. Azóta számos trend alakult ki a témában, hasítanak a retró fazonú “csúnyacipők”, a mindenhez passzoló hófehér darabok, de a legnagyobb kedvencek a jól kipróbált klasszikusok.

Ha pedig klasszikus, akkor egyértelmű, hogy mindenkinek a Converse ugrik be elsőre. A jó Chuck Taylor, amit minden színben és anyagvariációban megtalálhatunk a basicektől a különböző dizájner kollaborációk legextrább fazonjaiig.

VISELD BÁRMIVEL!

A Converse-ben tényleg az a jó, hogy minden stílusban jól mutat: lehetsz kissé sportos vagy az elegancia híve, netán a legdurvább divatdiktátor, egy jó Chuck Taylor mindig elfér a szekrényedben.

Mi sem mutatja jobban a cipő sokszínűségét, mint a márka hazai bloggerekkel, influencerekkel készült fotósorozata.

A Fifty Pairs Of Shoes bloggere, Vivi hozta ki a legtöbbet ebből a klasszikus fazonból: a laza farmertól a csíkos ruhán át a csupa flitter party szettig maxolta ki a Converse-t.

1_26.jpg

Nagy kedvencünk Cinthya Dictator, aki önmagához képest igen visszafogottan, mégis stílusosan alkotta meg szettjeit. A Miley Cyrusra hajazó denim on denim szett épp olyan laza és vagány, mint a franciás csíkos pulcsi-kalap kombó.

3_22.jpg

Csecse Attila a fiúknak nyújt inspirációt, ugyanis az ő képein a kicsit bölcsészes kardigán, a laza elegancia és a rocksztáros bőrdzseki is összhangban van a Converse időtlen vagányságával.

2_26.jpg

 

süti beállítások módosítása