Stíler blog

Breaking: A Story gála divatja felülmúlta a korábbiakat!

Breaking: A Story gála divatja felülmúlta a korábbiakat!

2018. február 10. - Pusztai Olivér

Ebben a pillanatban is tart a Story Ötcsillag-díj gála, ahol a magyar celebvilág színe-java felvonul, hogy megmutassa magát lélegzetelállító ruhakölteményeiben. Vannak, akik valóban fantasztikusan néznek ki, és vannak olyanok is, akiktől tényleg elállt a lélegzetünk, mert annyira kimaxolták a vizuális környezetszennyezés fogalmát!
fullsizeoutput_916.jpeg

Az év első szakasza - mint minden évben, - a hatalmas nemzetközi díjátadókról és bálokról szól, nem csak Európában és Amerikában, de kis hazánkban is. Ezekről rendszerint mi is beszámolunk, mert lássuk be, szórakoztató, és élünk-halunk egy kis mókáért a divatban. Idén túl vagyunk már a Grammy gálán, ahol ezúttal (meglepő módón) a külföldi sztároknak sikerült egészen normálisan felöltözniük.

Magyar viszonylatban az első ilyen rangos esemény az évben mindig a Story Ötcsillag-díj gála, ahol a Stíler csapata is megjelenik, hogy nagyító alá vegye a hazai celebritások vörösszőnyeges pillanatait. A tavalyi rendezvényen mindössze egyetlen kérdést intéztünk a hírességekhez: MIÉRT? Ha elsőre nem lenne egyértelmű, akkor semmiképpen ne hagyd ki a beszámolónkat, amiből kiderül, hogy a magyar celebek többségének tavaly sem sikerült rendesen felöltözne az eseményre.

De mi a helyzet kis hazánk csillagaival? Az elmúlt évekhez képest idén a legtöbb celebünknek sikerült felöltöznie. Persze vannak olyanok is, akikben soha nem csalódhatunk, minden évben vállalhatatlan stílusú ruhában jelennek meg. Egy biztos, Medveczky Ilona már azzal elvitte az egész estét, hogy az elmúlt évekhez képest, sikerült felöltöznie! 

Íme az idei legjobb és legrosszabb ruhát viselők listája képekkel, akik mellett nem mehettünk el szó nélkül!

süti beállítások módosítása