Stíler blog

5 divatbaki, amit elkövethetsz a skinny farmerrel

5 divatbaki, amit elkövethetsz a skinny farmerrel

2017. november 05. - Rigó Ági

A skinny napjaink legnépszerűbb farmer fazonja annak ellenére, hogy nem egyszerű stílusosan viselni, sőt, már a megfelelő darab megtalálása is kihívás. A szabás és a hossz tekintetében is tökéletesnek kell lennie, hiszen nincs mit „elmozogni”, ezzel a farmerral nincs esély csalásra. Ettől függetlenül a fazon népszerűsége nem véletlen, igenis érdemes beletenni az időt és az energiát abba, hogy hibátlan skinny jeansben villoghassunk idén is.

A farmer állandó ruhatárunk szerves része, és bár az utóbbi időben mindenféle trükkel és szabással igyekeztünk megtörni az egyhangúságot, a cinanaciszerűen szűk verzió nem kopik ki a gardróbunkból. Túl jól variálható és túl kényelmes ahhoz, hogy lemondjunk róla, csak azért, mert a boltok kirakataiban éppen a bokalengetős trapéz nadrágok virítanak.

Nincs tehát más teendő, mint új szintre emelni a játszmát a skinny farmerek világában, tovább tökéletesítve ezt a remek nadrágot.

1. KOMPROMISSZUMOT KÖTNI A SZABÁST ILLETŐEN

Még mit nem?! A skinny jeans lényege, hogy majdhogynem második bőrként illeszkedik az alakunkra. Ha nem passzol rád, mégis beleszerettél, a szárát megigazíttathatod egy varrónővel, a derekát pedig egy menő övvel teheted hibátlanná.

1_22.jpg

2. EGY ROSSZ CIPŐ MINDENT TÖNKRETESZ

Közeledik a csizma-szezon, de ne kövesd el azt a hibát, hogy olyan szárba próbálod beleerőltetni a farmert, amibe nem lehet. Szerencsére idén a harsinyaszerűen passzos cipők mellett a lazább, bő szárú csizmák is nagyon mennek!

2_24.jpg

3. BOKACSONTOT VILLANTANI ÉR!

A bokavillantás nemcsak nyáron mutat jól, télen is érdemes kísérletezni vele. Amíg nincs szibériai klíma, addig nem kell attól tartanod, hogy fázni fogsz, vagy ha mégsem kockáztatnál, építs be egy menő zoknit is a szettbe.

3_20.jpg

4. MACSKANŐNEK ÖLTÖZNI NEM MENŐ

Hacsak nem vagy Halle Berry. :) De a skinny nadrágoknál érdemes figyelni arra, hogy a felsőrész legyen bővebb – például egy mostanában kifejezetten trendi oversize, maszkulin blézer.

4_19.jpg

5. NE FULLADJ UNALOMBA

Mindamellett, hogy szeretjük a skinny jeanst, mert kényelmes és praktikus, el kell ismernünk, hogy egy nem kifejezetten izgalmas ruhadarab. Így hát mellé bátran válogathatunk extrább felsőt, kabátot, akár cipőt is, hogy stílusosabbá tegyük az összképet.

5_17.jpg

süti beállítások módosítása