Stíler blog

3 friss sportcipő trend

3 friss sportcipő trend

2017. október 15. - Rigó Ági

Kétkedésre semmi ok: a sportcipők jöttek, láttak, és egyértelműen győztek a divatrajongók körében. Manapság már ugyanúgy trendik lehetünk egy jól megválasztott tornacipőben is, mint egy 10 centis stilettoban. Ráadásul az előbbiben a lábunk sem fog megfájdulni.

how_to_dress_like_a_strret_style_star_sneakers_embroidered_sneakers_banana_republic_blue_paisley_dress_print_on_print_aldo_zebra_bag_print_mixing_fashion_style_ootd_blue_dress_redblue_and_white_myri.jpg

Mióta a sportcipők meghódították a street style fotókat, egyre több inspirációt szerezhetünk: a közönséges farmertől a koktélruháig terjednek a lehetőségek, csak meg kell találni a stílusunkhoz leginkább passzoló megoldást.

Választhatunk a klasszikusok közül, hiszen a Converse Chuck Taylor, a Vans vagy a Stan Smith sosem megy ki a divatból, de ha valami frissre és modernre vágyunk, akkor nem lesz nehéz dolgunk az idei felhozatalt látva. A következő 5 fazonnal biztosan nem nyúlhatunk mellé idén!

1. EXTRÁN VASTAG TALP

Félreértések elkerülése végett: nem a jó 90-es évekbeli platformcipőkre gondolunk! Éppen hogy csak egy kicsivel vastagabbak idén a trendi surranók talpai, mint azt megszokhattuk. Ez a stílus különösen jól mutat fekete-fehérben.

 

  

2. KÜLÖNLEGES ANYAGOK ÉS DEKORÁCIÓ

Ha valami csajosabbra vágysz, érdemes körülnézni a virágokkal hímzett, vagy éppen applikációkkal telepakolt sportcipők között. Az idei ősz egyik kedvenc mintája a csillag is megjelenhet hímzésként.

Ha tetszik az irány, de a mintákkal még barátkoznál, érdemes körülnézni a szokatlan anyagok között: a bársony vagy épp szaténborítás is igencsak jól áll némelyik cipőnek.

 

3. MINIMÁL EZÜST

Ha a sima fehér cipőt már unalmasnak éreznénk, itt a felturbózott változat: az ezüst. Bármilyen outfittel jól mutat, amit eddig fehér cipővel hordtunk, csak egy fokkal frissebb lesz az összhatás. Esti programokhoz, elegáns összeállításokhoz is szuper választás!

 

 

süti beállítások módosítása