Stíler blog

Lehetsz elegáns sportcipőben is!

Lehetsz elegáns sportcipőben is!

2017. június 16. - Rigó Ági

Ami egy pár éve még csak múló divathóbortnak tűnt, megragadt az utcai divatban, és ma már mindenki vidáman viseli a sportcipőit az utcán is, szinte bármilyen ruhával. De hol a határ? Nem minden megoldás egyformán stílusos, de most mutatunk 3 verziót, amivel egészen biztosan nem lőhetsz mellé.

a8c1a9c43069d1b5ad531254eca970bf--british-summer-sport-chic.jpg

1. TÖREKEDJ HARMÓNIÁRA

A legegyszerűbb megoldás, ha a szettünkkel azonos színt vagy motívumot választunk a cipőben is, így garantált a harmónia. Be kell látnunk, hogy nem a legizgalmasabb styling tipp, de ha a visszafogott stílus híve vagy, esetleg még csak kóstolgatod a trendet, akkor ezzel nem foghatsz mellé.

3_6.png

2. VÁLASZD A KLASSZIKUSOKAT

Miközben szinte minden héten kijön egy újabb szuperdizájnos és még annál is tudományosabb sportcipő, nem szabad megfeledkeznünk a klasszikusokról sem. A jó öreg Chuck Taylor, a Vans, vagy akár az Adidas és a Nike bizonyos fazonjai kiállták az idő próbáját, érdemes őket számításba venni. Ha (még) nem vagy cipőgyűjtő, akkor elsőként érdemes egy ilyen örök darabba beruházni, hiszen ez jövőre, és azután is menőnek fog számítani.

1_7.png

3. BOLONDULJ MEG TELJESEN!

Ha már mixeljük a stílusokat, és sportos cipőt hordunk elegáns, vagy legalábbis hétköznapi ruhához, miért ne vinnénk egy kicsit túlzásba? Persze ez a koncepciónélküliség csak látszat: választhatunk egymást kiegészítő komplementer színeket, harmonizáló kiegészítőket, vagy csak egy vidám színfoltot az amúgy egyszerű outfitbe a cipő segítségével.

2_7.png

süti beállítások módosítása