Stíler blog

Feltalálták a tökéletes melltartót minden alkalomra?

Feltalálták a tökéletes melltartót minden alkalomra?

2017. április 09. - Rigó Ági

Nem gondolunk bele a hétköznapokon, de egy melltartó megalkotása felér a legbonyolultabb mérnöki munkákkal is. Mi csak két kosarat és egy pár ilyen-olyan pántot látunk, miközben a helyzet sokkal bonyolultabb, mint hinnénk.

9_5.jpg

Egy kényelmetlen melltartó épp olyan könnyen pokollá teheti a napunkat, mint egy rossz cipő. Persze, amikor jól választunk, szinte észre sem vesszük. Nagyon nem mindegy, hogy reggelente milyen napi programhoz választjuk ki a szettünket – az alapoktól egészen az utolsó kiegészítőig. A melltartó akkor jó, ha nem korlátoz bennünket abban, amit csinálunk, mégis biztonságos tartást biztosít – nem is beszélve az alakformázásról és a stílusról.

Megállás nélkül rohanunk. Zsonglőrködünk az idővel, hogy helyt álljunk a családban, a baráti körben és a karrierünkben egy formán, eljussunk szórakozni, mozogni, szépülni, és egyéb helyekre – ráadásul nem mindegy, milyen ruhában tesszük mindezt. A Triumph új reklámfilmje éppen ezt a gondolatot állítja középpontba: Találd meg a tökéleteset minden alkalomra!

A Jessica Hart főszereplésével készült animációs film cuki és könnyed, miközben komoly ígéretet tesz: minden alkatra és alkalomra tökéletes melltartókat találunk a kollekcióban. Márpedig ha ez igaz, akkor a patinás fehérneműcég megtalálta a biznisz Szent Grálját! Ez a finom fehérnemű ugyanis a divatvilág talán legbonyolultabb terméke, aminek millió igénynek kell megfelelni! Kellő kényelem, tartás, tartósság – csak hogy a legalapvetőbbeket soroljuk.

Megtalálni a tökéletesen az alakunkra, arányainkhoz – és nem utolsósorban stílusunkhoz, ízlésünkhöz is – passzoló melltartót felér egy valódi csodával. És akkor még nem beszéltünk a különböző alkalmakról és ruhákról, ami mind-mind speciális igényeket támaszt a melltartó felé.

süti beállítások módosítása