Stíler blog

A legfrissebb szépségdilik a netről

A legfrissebb szépségdilik a netről

2017. március 26. - Rigó Ági

Az őrület nem ismer határokat a szépségvilágban, amit 3 egészen elképesztő új divat megjelenése is bizonyít. Popsicsillám, szivárványhaj és valami nagyon undorító következik.

17126515_604842993043900_7576292782243840000_n.jpg

A legtöbbünknek még arra sincs reggelente 15 perce, hogy egy rendes sminket feldobjunk, és már az is eredmény, ha a háromperces verzió összejön. Szerencsére azonban van egy jó pár olyan őrült a világban, aki szinte heti rendszerrel lep meg bennünket jópofa, dilis, vagy éppen undorító „bjúti” trendekkel.

A POPSICSILLÁM LESZ A NYÁR SLÁGERE?

Aki úgy érzi, hogy lelke mélyén igazi csillámpóni, ezt a trendet imádni fogja. Meg az is, aki január óta arra gyúr, hogy a fesztiválokon farmersortban menőzzön a tökéletesre formált popsijával.

A csillámport az utóbbi években már kentük mindenhova – a finomabb verziót highlighterként az arccsontunkra, a durvábbat a hajunkba, most pedig egy sminkszempontból eddig kissé elhanyagolt terület következik. A popsicsillám trend lényege rémesen egyszerű: némi testfesték, arra ragasztó és megküldeni az érintett területet különböző színű és méretű csillámporral és flitterrel. Az eredmény pedig határozottan látványos!

 

REJTETT SZIVÁRVÁNYHAJ

Szerintem ha valaki szivárványszínű – vagy éppen macaron-ihletett – frizurára vágyik, nem akarja rejtegetni. Viszont lehet, hogy tévedek, ugyanis a legfrissebb hajfestési őrület szerint csak a töveket festjük színesre, a frizura többi része természetes marad, így csak akkor látszik a trükk, ha megmozdul a hajunk.

Ha mindenképpen gyakorlati hasznot keresünk a trend mellé, akkor decens hivatalnokok járnak vele jól, akiket a céges dress code unalomra kárhoztat, de azért hétvégente szeretnek megőrülni, és némi headbanginggel kifejezésre juttatnák szivárványos személyiségüket.

 

UNDORÍTÓ VAGY ZAVARBA EJTŐEN VONZÓ?

A pattanás- és mitesszernyomogatás komolyan megosztja az embereket: van, aki egyértelműen undorítónak tartja, de meglepően sokan furcsán kielégítőnek érzik a műveletet.

Kezdetben csak Dr Pimple Popper létezett, aki bőrgyógyászként igencsak extrém esetekkel találkozott, és ha már ott volt, jól le is filmezte, majd feldobta az Instagramra és a YouTube-ra a pattanások kezelését. A siker persze nem maradt el, és a mostanában hozzánk is betörő mitesszertapaszok és fekete maszkok elterjedése újabb löketet adott a dolognak: nem olyan gusztustalan, mint egy gennyes kelés, ellenben remekül lehet szuperközelről, lassítva filmezni.

Az egyik legnépszerűbb videó már 1,5 millió megtekintés fölött jár, és egészen megdöbbentő.

süti beállítások módosítása