Stíler blog

2017 legígéretesebb férfi parfümjei

2017 legígéretesebb férfi parfümjei

2017. február 16. - Pusztai Olivér

Nem csak a divatvilágban, hanem a parfümök terén is érezhető a változás. Ahogy közeledik a tavasz, úgy jelennek meg sorra a 2017-es év férfi parfümjei, amikből összeválogattuk a 6 legizgalmasabb főzetet.

 invictus.jpg

Ha frissíteni szeretnéd a parfüm gyűjteményedet, vagy a jól bevált, de újragondolt illatokat szeretnéd kipróbálni, akkor mindenképpen olvasd tovább a posztot, mert sok izgalmas újdonsággal szolgálunk. Ha pedig az érdekel, mi a hosszan tartó parfüm titka és hogyan válassz parfümöt az életkorodnak megfelelően, akkor csekkold korábbi tippjeinket.

 

Paco Rabanne – Invictus Intense

A jól ismert parfümmárka legújabb tavaszi illata az Incivtus Intense nem robbant akkorát, mint az előző szezon 1 Million főzete, de ez is jócskán best seller már több mint négy éve, ami azt jelenti, hogy a férfiak többsége imádja ezt a parfümöt. Az eredeti Invictushoz képest az új illat sokkal melegebb, fásabb, krémesebb hatást kelt, ha megszagoljuk, ennek oka az erős ámbra jelenléte a főzetben.

spring-2017-fragrances-5.jpg

Az már biztos, hogy ez a jellegzetes parfüm inkább egy esti, csábító illat, semhogy napközben a munkahelyre pazaroljuk, de a Paco Rabanne pont ezért kedvelhető, mert soha nem csinál középszerű parfümöt! Aki az Invictust Intense illatot használja, mind a karakteres, erős egyéniségű és az ellenállhatatlan férfiak csoportját képviseli.

 

Dior Homme – Sport

Ezt az illatot rendszeresen leporolják, vagy feltámasztják hamvaiból. Nem tudom, hogy van-e olyan illat, amit ennyiszer újragondoltak az elmúlt években! Mindenesetre érdemes beszélni róla, mert az új illat sokkal gyümölcsösebb, fűszeresebb, olyan, mint egy igazi tavaszi parfüm. Március 29-től kerül a polcokra, és egy tesztet mindenképpen megér, mert sokkal ínycsiklandozóbb, mint a korábbi szériák.

spring-2017-fragrances-8.jpg

 

 Gucci – Guilty Absolute

Aki ismeri a Gucci Guilty illatot, az pontosan tudja, hogy ez egy igazi napközbeni illat, határozott, pimasz, karakán férfiaknak, akik nem csak a magánéletben sikeresek, de az üzletben is. Jó vezetők, erőskezűek és határozottak. Ezek a hívószavai az új Absolute parfümnek is. Illatjegyeit a föld, a bőr és a fa illatok határozzák meg, ettől válik olyan pimasszá és fiatalossá.

spring-2017-fragrances-1.jpg 

Burberry – Mr. Burberry Eau De Parfum

Az angol márka a Hermés és a Chanel nyomdokaiba lép a luxusparfümök  terén. Az eau de parfum-öt úgy tervezték, hogy sokkal melegebb, érzékibb legyen, mint eau de toilette megfelelője. A fahéj, a pacsuli és a borostyán egy sokkal intenzívebb hármast alkot ebben a gyönyörű, formatervezett üvegben. Inkább esti illatnak tervezték az újragondolt Mr. Burberryt, a fekete üvegcse is erre utal.

spring-2017-fragrances-12.jpg 

 Tom Ford – Bois Marocain

Az egzotikus illat kizárólag érett férfiaknak szól. Marokkó és a távol-keleti kultúra ihlette, amiben a cédrusfa, a pacsuli, a tuja fa és Piney aroma alkotja az illatvilágot. Meleg, titokzatos érzetet kelt, mintha egy marokkói kávéház füstös világába csöppennénk.

spring-2017-fragrances-10.jpg 

Davidoff – Amber Blend

A Davidoff felnőtt a feladathoz és olyan márkákkal vette fel a versenyt, mint az Ermenegildo Zegna, a Hugo Boss és az Armani. Bővítette a rendszeres és jól ismert illatcsaládját, az egyik tavaszi újdonsága az Amber Blend. Az egyik legnépszerűbb eau de parfum illat fő jegye a borostyán. Ezért egy gyantás, fűszeres, fás illatvilágba csöppenünk, amit a tűz ereje fűszerez meg. A parfümöt illatolva egy igazi úri klubban érezhetjük magunkat, ahol a szivar és a jamaicai rum együttes íze dominál mindenhol.

spring-2017-fragrances-4.jpg 

 

 

süti beállítások módosítása