Stíler blog

9 kérdés a Story Gálán megjelentekhez

9 kérdés a Story Gálán megjelentekhez

2017. február 11. - Rigó Ági

Javában zajlik a Story Gála, a hazai celebvilág legnagyobb eseménye, ahol hírességeink színe-java felvonul, és elképesztő ruhákban parádézik. Ha röviden össze akarnánk foglalni a dolgot, akkor egy kérdés is elég lenne: MIÉRT?!

img_8368_copy.JPG

Az év eleje hagyományosan a bálozásról szól, Hollywoodban hatalmas díjátadókat tartanak, ahol a színészek és énekesek nagy divatházak (többnyire) izgalmas ruhakölteményeiben jelennek meg. A magyar változat már távolról sem ilyen menő, de azért évről évre láthatjuk, hogy van, akinek sikerül felöltözni! Sokaknak viszont nem, és ennek köszönhető, hogy a Story Gála az év legszórakoztatóbb eseménye.

Az idei gála díszvendége Sophie Ellis-Bextor, aki egy igen visszafogott összeállításban jelent meg.

sophie.jpg

A hazai csapatnak azonban idén is sikerült egy pár – valószínűleg rém eredetinek szánt – ám inkább sokkolónak mondható szettet összerakni, amelyek bizony felvetnek egy pár komoly kérdést.

  1. Miért gondolja azt bárki, hogy a nagyi függönye szoknyaként is megállja a helyét egy gálaeseményen?
  2. Hol írták a meghívóban, hogy az este tematikus, és estélyi ruha helyett jelmezben kell megjelenni? Reméljük, Lady Gaga követi az eseményeket, mert némely outfit még az ő botrányos cuccain is túltesz.
  3. Egyáltalán nem baj, ha valaki nem akar királykisasszonynak öltözni, és meg akarja mutatni a saját, akár alternatív stílusát. De nem lehetne, hogy akkor már tényleg egy kreatív és különleges ruhában jelenjen meg?
  4. Mikor hisszük már el végre, hogy a koktélruha, aminek az aljára rávarrtak még fél méter anyagot, nem lesz estélyi?
  5. Nem unjuk még, hogy a „különlegesség” jegyében olyan részleteket és kiegészítőket vállaljunk be, amiknek semmi helye a vörös szőnyegen? Mikor láttunk bárkit is szőrme garbóban az Oscar-gálán?
  6. Megszűnnek majd egyszer azok a kis ruhakölcsönzők és szalonok, ahol 1983 óta ugyanazok a ruhák vannak? A többségük már egy szalagavatóra is édeskevés.
  7. Vajon mit szeretnének üzenni azok a celebek, akik úgy döntöttek, hogy trollkodni fognak az eseményen, és tökéletesen oda nem illő outfitekben jelentek meg?
  8. Tavaly láttunk műhajból készült ruhát, és azt hittük, ennél durvább nem lesz. Idén van egy élő növény is a ruhák között. Mi a következő?!
  9. Kozsó mikor kap végre szerepet a Jersey Shore-ban?

Kattints a galériára, és nézd végig a Story Gálán készült képeinket!

 

süti beállítások módosítása