Stíler blog

A 7 legmenőbb 50 feletti divatblogger

A 7 legmenőbb 50 feletti divatblogger

2017. február 04. - Rigó Ági

A divat nem csak a fiataloké, elég ránézni a legmenőbb 50 pluszos bloggerekre. Vidámak, energikusak, és legfőképpen magabiztos stílusukkal friss lendületet hoznak a divat világába.

14280618_1768462803432322_1312667087_n.jpg

A divat nem a fiatalok bolondsága, amit mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy egyre inkább előtérbe kerülnek az idősebbek is. De nemcsak 50 feletti modelleket láthatunk, hanem a divatbloggerek közt is egyre népszerűbbek az idősebb hölgyek. Nézzük most a legmenőbbeket.

 

1. KORÁBBAN VETKŐZÖTT, MOST AZ ÖLTÖZÉKEIÉRT SZERETJÜK

Volt már Playboy nyuszi, modell, és sminkmester is. Dorrie Jacobson 82 évével igazi veterán a divatbloggerek közt, de ez nem akadályozza abban, hogy igazán modern képet mutasson 15.000-nél is több követőjének.

@SENIORSTYLE BIBLE

 

2. ABBAN A BIZONYOS KORBAN

Az 58 éves Beth saját bevallása szerint lélekben még mindig egy kislány, aki felfedezi a saját stílusát. Bevallása szerint ha jól nézünk ki, jól is fogjuk érezni magunkat, ami magabiztossá tesz. Nem a megfizethetetlen holmik rabja, és olvasóit tanácsokkal látja el, hogy ők is ésszerű összegből építhessenek jól variálható ruhatárat.

@STYLEATACERTAINAGE

 

3. A NEW YORK-I DIVATŐRÜLT

Ha Carrie Bradshaw nagymama korba lépne, minimum azt várnánk tőle, hogy így nézzen ki! Debra Rapaport egész életében az önkifejezés eszközének tekintette az öltözködést, művészi és bolondos szettjeit látva pedig igazán elbilincselő személyiség lehet.

@DEBRARAPAPORT

 

4. ROSSZ PÉLDÁT MUTATNAK 

Jean és Valerie majdnem 10 éve találkoztak egy turkálóban, és a barátságból blog született. Saját bevallásuk szerint azon vannak, hogy nagyon rossz példával járjanak elöl. A vicces hölgyek Insta albuma az outfit posztok mellett elkalauzol bennünket a rohanó New York-i mindennapokba.

@IDIOSYNCRATICFASHIONISTAS

 

5. TERÁPIÁS KALAPOK

A 73 éves Judith öregszik, jógázik, és imádja a kalapokat. Élete nagy részét nővérként élte, és a minden nap viselt kalapok kiválasztása egyfajta meditációt jelentett számára, ami segített szembenézni a munkája során látott szomorú történetekkel. Mára saját kalap kollekciót is készít olyanoknak, aki kemoterápia vagy más betegség miatt veszítették el a hajukat.

@STYLECRONE

 

 

6. STÍLUSOS ENERGIABOMBA 

Mel Kobayashi az 50-es évei végén jár, de ez cseppet sem látszik a fotóiból áradó jókedven és energián.

@BAGANDABERET 

 

7. IZGALMAS, DE HÉTKÖZNAPI

Lyn hiába lapozgatta a divatmagazinokat, nem találta meg azt az ihletet, amit keresett. Így önmaga vált divatikonná, és nem rest mindezt részletesen dokumentálni. Az “izgalmas, de hétköznapi” életet élő nőknek szánja inspirációit, akik okosak, kreatívok, divatosak, fittek, és legfőképp tisztában vannak önmagukkal.

@ICONACCIDENTAL 

süti beállítások módosítása