Stíler blog

Ha karácsony, akkor Mariah!

Ha karácsony, akkor Mariah!

2016. november 30. - Rigó Ági

Nincs karácsonyosabb előadó, mint Mariah Carey! A dívát övező mega-giga ragyogás és az örökzöld All I Want For Christmas mindent visz, nem is csoda, hogy így év vége felé egyre többet hallunk az énekesnőről.

mariah_carey_beauty_rgb_300.jpg

Mariah Carey-ről nem feltétlenül a kifinomult stílus és a divat jut eszünkbe elsőként. A 2000-es évek divatkatasztrófái közé tartozó indokolatlan csípőnadrágok és bikini felsők már önmagukban is rémisztőek, de az énekesnő az utóbbi időben az extra szűk, flitteres estélyiknek is nagy rajongója. Ezeknek a karácsonyfákat is megszégyenítően csillogó ruháknak nem egy vidám pillanatot köszönhetünk – többek közt azt, amikor a Good Morning America élő adásában gyűlt meg Mimi baja a Versace ruhakölteménnyel. Mindenesetre kellő humorral és iróniával kezelte a helyzetet!

Talán az extrém ruháknak köszönhetjük, hogy a szupersztár sminkje viszont többnyire természetes árnyalatokra és rengeteg highlighterre épül. Ha nem vagyunk az élénk színek rajongói, netán tartunk egy-egy hangsúlyosabb árnyalattól, akkor a Mariah Carey x MAC kollekciót nekünk találták ki, hiszen tökéletes ünnepi sminket készíthetünk a selymesen fénylő vagy éppen csillámokban úszó szemhéjpúderekkel, rúzsokkal, szájfényekkel és pirosítókkal. Az alapok a nude, a bronz és a mályva árnyalataiban játszanak, ezeket egészítik ki a különböző fényes textúrák.

mariah_carey_ambient_cmyk_300.jpg

A legfrissebb pletykalapok pedig tele vannak Mariah magánéletével, hiszen úgy tűnik, újra rátalált a szerelem, mégpedig az egyik háttértáncosa személyében. Romantikus séta a hawaii tengerparton, olyan giccs-faktorral, amit még a romantikus vígjátékokban sem látni, cukiság a köbön… Még épp időben, így karácsony előtt, nem igaz? Ha mindenki róla, és a romantikus lányregénybe illő szerelmi történetről beszél, lehet, hogy George Michael Last Christmas-a idén háttérbe szorul, és idén csakis az All I Want For Christmas zengi majd be a bevásárlóközpontokat. :)

Ha karácsonyi hangulatba kerültél, hallgasd meg kedvenc ünnepi zenéinket is! (És iratkozz fel a Stíler YouTube csatornájára:))

süti beállítások módosítása