Stíler blog

A legfrissebb nyári körömtrendek

A legfrissebb nyári körömtrendek

2015. június 18. - Dobos Emese

Nyáron nem csak a kezed körmei vannak szem előtt, de a lábkörmeid is a fókuszba kerülnek a nyitott cipőknek köszönhetően. A nyár legfrissebb trendjeit mutatjuk be - döntsd el, követed-e őket!

page1.jpg

Ami továbbra is tartja magát: a pirosas korallszínek, a barack árnyalatai, a fehér, a világos- és türkizkék, valamint a nude. Klasszikusok, trendtől függetlenül! A Stíler nemrég éppen a királykékbe szeretett bele, de nyáron a lebarnult bőrrel izgalmas kontrasztot képeznek a világosabb, pasztelles árnyalatok is. Sőt: azért is érdemes világosabb tónusokat választani, mert praktikus. A sok úszás és nyári időtöltés végett hamarabb lepattognak azok a fránya lakkok: így pedig észrevétlenebbek maradnak a hibák (míg a sötét árnyalatoknál hamarabb észrevehető az amortizálódás). A zseléfények után a mattabb tónusok a kedveltek idén. Ami a formát illeti: a rövidebb körmök előtérbe kerültek. Legyen mandula, ovális vagy akár egyenes, a te döntésed!

Csudajó csíkok

Számos kifutón megfigyelhettük a csíkok reneszánszát: húzza át akár függőlegesen a körmödet vagy vízszintesen, több színű részt is elválaszthat! Vigyázat: a függőleges csík optikailag nyújtja, a vízszintes pedig szélesíti a körmödet!

page4_1.jpg

„Negative space nail”

Szintén egy új trendet képez az a tendencia, mely szerint kihagyunk a festésből részeket. Elég tehát csak a körmöd oldalát, vagy a körömágy alatti részt kimázolnod, ha elkened, most az sem baj. Ápoltabb hatást kelt, ha nem csak a tervezett részt fested ki, hanem alapozol, mondjuk áttetsző, vagy valamilyen natúr lakkal.

page3_1.jpg

Klasszikus francia – egy kis csavarral

Ki ne ismerné a jó öreg francia manikűrt? Szezonról-szezonra megújul és most ismét visszatért. Ez az a trend, aminek csak a kreativitásod szab határt: vonatkoztass el a pasztell alaptól, fehér körömvégektől, halmozd bátran a különböző színű csíkokat, variálj az alap színével vagy épp tedd az eltérő színű részt a körömágyadhoz!

page2_1.jpg

További Stíler szépségtippekért kattints:

 

süti beállítások módosítása