Stíler blog

Minden, amit érdemes tudni a kiegészítőkről

Minden, amit érdemes tudni a kiegészítőkről

2015. május 09. - Rigó Ági

Hajlamosak vagyunk megfeledkezni a kiegészítők fontosságáról, pedig valójában nagyban leegyszerűsíthetik az öltözködési folyamatot, vagy akár fényévekkel stílusosabbá is varázsolhatnak bármilyen szettet. Vannak, akik születésüktől fogva egy bűvész rafinériájával bánnak velük, de ez ne bátortalanítson el: valójában elég csak egy pár dolgot észben tartani ahhoz, mesterien variáljuk őket.

A hab a tortán

Választhatod a visszafogott irányt, de párosíthatod outfitedet egészen meglepő és vagány kiegészítőkkel is. Csak rajtad áll a döntés, hogy egy észrevétlenül harmonizáló, vagy egy különleges és feltűnő darabot választasz. Ráadásul jó hírünk van: mindkét megfejtés helyes lehet a maga módján!

Egy pár cipő mindent megváltoztat

És most nem arra gondolok, hogy rögtön boldog leszel, amikor beújítasz egy pár új cipőt. (Bár az sem rossz forgatókönyv:)) Ugyanaz az outfit lehet konzervatívan irodai, lazán hétköznapi vagy őrülten bulis is, attól függően, hogy milyen cipőt választasz hozzá.

262.jpg

Kreatív klub: a sál

Hiba lenne szigorúan a téli hónapokra száműzni ezt az elképesztően jól variálható darabot. A hagyományos viselet mellett díszítheti a táskánkat, használhatjuk övként, fejkendőként, strandszoknyaként… csak a kreativitáson múlik.

Egy színes, mintás sál csodásan feldob bármilyen monokróm szettet, anélkül, hogy sokat kellene gondolkozni a „passzol – nem passzol?” kérdéskörön.

street-style-scarves-2.jpg

Csillogó dolgok

Sose indulj el otthonról ékszer nélkül: lehet szó egy aprócska fülbevalóról, finom nyakláncról vagy egy gyűrűről – észrevétlenül csempésznek ragyogást a szettedbe.  Nyáron a nagyobb, színesebb ékszerek is hódítanak, ha illenek a stílusodhoz, akkor ne állj ellent a csábításuknak.

img_4165.jpg

Praktikus és stílusos: a táska

Nekem mindig a táska a legfontosabb kiegészítőm: fontos, hogy praktikus legyen, de egyúttal minőségi is. Szerencsére ez a kiegészítő nem olyan, mint a cipő, ami kényelmetlen vagy elkopik: hosszú-hosszú évekig hordhatjuk ugyanazt – így érdemes befektetésnek tekinteni.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy különböző helyzetek különböző táskát kívánnak: hétfő reggel a metróra várva hülyén nézünk kis egy ultramini méretű, csillogó party táskával, de ugyanilyen bután mutat  a tömött szórakozóhelyen a fél életét a vállán cipelő versenyző is.
bag.jpg

Ne feledkezz meg az övről

Az öv olyan kiegészítő, aminél különösen érdemes befektetni egy jobb minőségű darabba, hiszen szenzontól függetlenül sokáig hordhatjuk sokféle variációban.

A praktikus szempontok mellett az öv szinte észrevétlenül öltöztet. Általában nem szembetűnő, mégis jobb lesz az összhatás, összeszedettebnek tűnik a viselője.

taylor-tomasi-hill-fall-2012-fashion-week-street-style-2.jpg

MÉG TÖBB STÍLER TIPP:

süti beállítások módosítása