Stíler blog

Top 5: nyári outfitek

Top 5: nyári outfitek

2015. június 17. - Dobos Emese

Mik azok a szettek és darabok amikkel tutira nem lősz mellé? Milyen ruhadarabokat kombinálj, hogy garantáltan stíler lehess egész nyáron, anélkül, hogy unalmassá válna a szetted? Cikkünkből megtudod!

a48515c6d82e911fc4a3c4d98dfe0e89.jpg

Minden évszakban választok magamnak olyan alapdarabokat, amiket aztán hónapokig nyúzok és ezer másik darabbal kombinálom őket. Ilyen a fekete maxiruha például, de annyi emberen látni és annyiszor volt rajtam is, hogy valljuk be: már nem túl egyedi. Most összeszedtük nektek, mik azok a darabok, amik elengedhetetlenek egy stílusos nyári gardróbhoz, de mégsem unalmasak! Hogy kiegészítőkkel hogyan dobod fel- az már csak rajtad múlik!

Fehér csipkefelső

Micsoda kontrasztot képez a napbarnított bőröddel! Ha félsz attól, hogy túl romantikus hatást kelt, viseld bátran akár fekete vagy szakadt farmersorttal, kombináld bátran bohémebb, etnikusabb kiegészítőkkel, gyöngyös darabokkal. Egy hosszú farmerral, vagy megfelelő kiegészítőkkel pedig villámgyorsan alkalmibbá tudod tenni, ha eljön az este!

page.jpg

Csíkos pólók

Irány a fedélzet! Megunhatatlanok. Egy fedora és egy sort: már mehetsz is. Izgalmas és eklektikus outfit-eket hozhatsz ki belőle: kombináld akár elegánsabb szoknyákkal, ceruzaszoknyával vagy statement ékszerekkel.

page2.jpg

Crop topok

A tavaly nyár hozta el a crop-top őrületet, ami most sem lankad! Viszont ez az darab, amivel óvatosan kell bánni, némi önkritikával. Ha nem tökéletes a hasad, ne tedd közszemlére. Meg egyébként sem. Viseld tehát magas derekú sortokkal, szoknyákkal!

page3.jpg

Overallok

Tökéletes alternatíva, ha unod már a rövidnadrágokat és valami izgalmasra vágysz. Visszatértek az overallok: a legmenőbbek farmerból készülnek, akár szakadtak is lehetnek. Kombináld akár crop topokkal vagy csíkos pólóval.

page4.jpg

Ingruha

Ez az a ruhadarab, amiből akár nagyon drágának tűnő look-ot is összehozhatsz, ha megfontoltan választasz kiegészítőket! Egy könnyű pamutból készült, gombos ingruha, kényelmes és szellős is nyáron. Párosítsd egy vékony kis bőrövvel, arany kiegészítőkkel, saruval vagy akár balerinacipővel és már stíler is vagy!

page5.jpg

Kimonó

Csempéssz egy kis egzotikus keletet a ruhatáradba! Szó sincs arról, hogy meg kellene válnod vagy félre kellene raknod a megszokott sortjaid és topjaid: dobd fel őket egy kimonóval. Leheletkönnyű anyagból, rövid vagy akár hosszú is, virágokkal vagy rojtokkal, rajtad múlik!

page6.jpgTovábbi stíler divattippek:

 

süti beállítások módosítása