Stíler blog

A szezon kedvenc színe: sötétkék

A szezon kedvenc színe: sötétkék

2015. április 03. - Rigó Ági

Tavasszal általában a világosabb színeket vesszük elő, de idén van ez alól egy kivétel, ami nem más, mint a sötétkék. Valójában egy szezonoktól és kortól függetlenül zseniális színről beszélünk, hiszen mindig, mindennel jó.

kek.jpg

A Stíler tavaszi trendriportjában már beszámoltunk arról, hogy a kék meghódította a tervezők kifutóit. A Calvin Klein, az Edun, a Proenza Schouler, Jason Wu, Marc Jacobs és Michael Kors például csodaszép sötétkék szetteket álmodott meg.

Navy is the new black

Akár az új feketének is nevezhetnénk, hiszen éppen annyira univerzális. Elegáns, ha kell, de a laza stílus is jól áll neki. Viselhetjük tetőtől talpig ezt az árnyalatot, vagy keverhetjük más kékekkel, paszell vagy élénk színekkel, fehérrel és feketével is. Egyszóval mindenhez jó.

Az én kedvenc kombóm a kék-fekete. Elsőre nem tűnt jó gondolatnak két, egymáshoz elég közel álló sötét szín párosítása, de végül annyi helyen láttam, hogy én is ráhangolódtam. Akkor néz ki a legjobban, ha a kék és a fekete anyag erősen elüt egymástól. Például egy sötétkék felsőre gondolok, fekete bőr mandzsettéval vagy szegéllyel. De a kék szmokingnadrág fekete csíkkal szintén nagy kedvenc.

Válogass bátran a szezon legjobb kék darabjaiból, és meglátod, az egyik kedvenc ruhadarabod lesz.

További tavaszi trendek a Stíleren:

 

süti beállítások módosítása