Stíler blog

A 100 legszebb eljegyzési és esküvői fotó

A 100 legszebb eljegyzési és esküvői fotó

2018. augusztus 21. - Pusztai Olivér

Éljen - eljegyeztek, vagy éppen megházasodtál! Ideje telekürtölni a világot a nagy hírrel, és szerencsére ma már nem galambpostával kell ezt megoldanod, hanem elég a megfelelő időben és megfelelő hashtagekkel posztolni a neked szimpatikus közösségi média platformra. Mutatunk pár kifejezetten jó és ízléses inspirációt ahhoz, hogy ezt hogyan teheted meg abszolút trendi és menő képekkel.


5491bb4c53d98455c36e9619ef09ba2f.jpg

HA IGENT MONDTÁL…

Minden nő életének egyik legfontosabb pillanata, amikor a párja megkéri a kezét. Ez az a pillanat, amikor egycsapásra kebledre tudnád ölelni a világot, és legszívesebben azonnal világgá kürtölnéd a nagy hírt, hogy igent mondtál. És miért ne tennéd, hiszen ez az a pillanat, mit érdemes mindenkivel megosztani, és úszni a gratuláció áradatban. Ehhez pedig kell egy igazán jó, és ízlésesen megkomponált kép kettőtökről, amit megoszthatsz a hírfolyamodon.

58ecf6001500002000c790bb.png

A lánykérés örömteli híre úgy hat majd a profilodra, mint a szupermodellekre egy Vouge címlap, azaz tuti mindenki odalesz érte. Igazából az sem baj, ha a kép kissé homályos, vagy zavartan pislogtok rajta, mert a cukifaktor úgyis működni fog.

 

Azonban ha azt szeretnéd, hogy az unokáid szeme is könnybe lábadjon a romantikus kép láttán, akkor érdemes a pillanatot kicsit megkomponálni. Erre itt van pár nagyon romantikus inspiráció, ami biztosan segíteni fog abban, hogy megtaláljátok számotokra  legjobb beállítást és a legromantikusabb pillanatot.

 

BEKÖTÖTTÉK A FEJED…

Eljött a nagy nap, és az esküvő ideje. Mindenképpen meg kell örökíteni ezt a csodálatos és meghitt pillanatot az utókor számára is! Ebben az esetben jó, ha felkérsz egy igazán jó fotóst, hogy olyan képek készüljenek, amik évek múlva is meghatnak, ha rájuk nézel. Persze pár képet itt is érdemes az Insta profilodnak tartogatni, hogy mindenki veled örüljön, vagy éppen irigykedjen, mennyire álomba illő esküvőd volt.

Fontos, hogy olyan fotóst találj a nagy napra, aki nem a kellemetlen, beállított, klisékkel teli képeket készíti rólatok, hanem elkapja  pillanatot, amiben sokkal több van, mint bármelyik megkomponált képen. Íme pár inspiráció, ami biztosan sok ötlettel szolgál neked és a fotósnak is.

süti beállítások módosítása