Stíler blog

Ilyen ronda karácsonyi pulcsikat még nem láttál!

Ilyen ronda karácsonyi pulcsikat még nem láttál!

2017. december 26. - Pusztai Olivér

 Ha karácsonyi szezon, akkor nem hiányozhatnak belőle a karácsonyi csúnya pulcsik sem! Ezek azok a ruhadarabok, amiknél már te sem tudod eldönteni, hogy inkább viccesek, mint csúnyák, vagy éppen fordítva. Ha ebben az évben nem szereztél be egyet sem,  akkor itt egy válogatás, hogy idén mikben sokkolták egymást az emberek az ünnepek alatt.

  ugliest-christmas-sweaters_605.jpg

 

Azt hiszem, a csúnya pulcsi imádat a még évekkel ezelőtt óriási sikert aratott Bridget Jones-filmektől indult “hódító útjára”. Ott tűntek fel a gusztustalanabbnál gusztustalanabb karácsonyi pulóverek, ami szépen lassan belopták magukat szinte mindenki gardróbszekrényébe. Persze mindenki váltig állítja, hogy csak diliből hordja, de lássuk be, a szívünk mélyén egyszerűen imádjuk őket.

Erre az igényre a divatházak is felfigyeltek, és mára már a menő üzletek polcai is dugig vannak őrültebbnél őrültebb megoldásokkal, ami a csúnya pulcsikat illeti. Piros orrú rénszarvas, csillámos karácsonyfa égőkkel és még sorolhatnám azokat a vizuális megoldásokat, amikkel igyekeznek a különböző márkák egymásra licitálni a csúnya pulcsi versenyben. Mert ezeknek a pulóvereknek egyetlen hívószavuk van, hogy indokolatlanul csúnyák, hiszen nem melegek, nem kényelmesek... viszont annál gusztustalanabbak! Nehéz évről-évre túlszárnyalni az előző szezon sokkoló darabjait, de azért tettünk egy próbát, hátha. Szerinted sikerült?

süti beállítások módosítása