Stíler blog

A legmenőbb sztárpárok a világon

A legmenőbb sztárpárok a világon

2017. szeptember 29. - Rigó Ági

Gazdagok, szépek, híresek – és nem utolsó sorban rémesen stílusosak. Legyen szó egy hétköznapi street style fotóról, egy spontán (?) Insta-képről vagy a legelőkelőbb vörös szőnyeges eseményekről, ezek a sztárpárok mindig a maximumot nyújtják.

AMAL ÉS GEORGE CLOONEY

Bár nem sokan örültek, amikor George Clooney feladta az agglegényéletet, és feleségül vette az ügyvédnőt. Ennek ellenére mégis hamar megszerettük a párt, akik a királyi eleganciát képviselik.

VICTORIA ÉS DAVID BECKHAM

Ők azok, akik az idő előrehaladtával egyre jobbak! David Beckham a tipikus “miből lesz a cserebogár” eset, hiszen focistaként inkább a feltűnési vágy látszott rajta, mint a stílus. Szerencsére időközben megtanult öltözködni, így méltó párja a Posh Spice-ból lett divatdiktátor Victoriának.

CHRISSY TEIGEN ÉS JOHN LEGEND

A szupermodell és a popsztár tökéletes harmóniát mutatnak. John Legend tökéletesen szabott Gucci öltönyei és felesége stílusa mindig összhangban vannak legyen szó egy informálisabb alkalomról vagy akár a Grammy díjátadóról.

NEIL PATRICK HARRIS ÉS DAVID BURTKA

A babakocsitologatástól az Oscar Gáláig, a két színész tökéletes alakítást nyújt, ami a stílust illeti. Nem véletlen, hogy a divatvilág egyik kedvenc párosa, reklámkampányok modelljei és a legmenőbb divatesemény, a Met Gála visszatérő vendégei.

BLAKE LIVELY ÉS RYAN REYNOLDS

A Gossip Girl vadóc Serenája a vörös szőnyeges események kedvelt személyisége, rendszerint zseniális ruhákban pózol a fotósoknak. Legjobb kiegészítője pedig nem is lehetne más, mint a szuperjóképű férj.

JENNIFER ANISTON ÉS JUSTIN THEROUX

Szegény Jent sokáig piszkálták, ő volt a lúzer, akitől Angelina elcsábította a világ legjobb pasiját, Brad Pittet. Nos, az idő bebizonyította, hogy Ms Aniston nem is járt olyan rosszul, hiszen justin Theroux-val minőségi cserét csinált.

ELLEN DEGENERES ÉS PORTIA DE ROSSI

Ellen maszkulin stílusa nem változik, a fehér tornacipő szinte már alap, míg Portia hozza a trendérzékeny, nőies vonalat – ami pedig közös bennük, hogy szemmel láthatóan remekül érzik magukat a fotósok előtt.

süti beállítások módosítása