Stíler blog

5 kötelező lépés, mielőtt reggel elindulnál

5 kötelező lépés, mielőtt reggel elindulnál

2017. május 14. - Rigó Ági

A nagy rohanásban csak magunkra kapunk valamit, aztán egész nap szenvedünk, rosszul érezzük magunkat egy-egy átgondolatlan választás miatt. Ha a most következő tippeket betartod, ilyesmi soha többet nem fordul elő veled!

milan-street-style-fall-2016-16.jpg

1. FELEJTS EL MINDENT, AMI NEM JÓ EGÉSZ NAPRA

Bármilyen mozgalmas is a napod, bármilyen sokféle programon veszel részt, nem érdemes úgy kezdeni a reggelt, hogy váltó cipőt, váltó felsőt, netán zakót csomagolsz magadnak. Lehet, hogy némi előkészülettel jár, de gondold át a pörgős napokra szánt outfiteket, és mindig legyen olyan kombináció a tarsolyodban, ami kitart a reggeli meetingtől az esti koktélig.

TIPP: A klasszikus színek és basic fazonok nem véletlenül számítanak jolly jokernek a gardróbban, használd a varázserejüket bátran!
giphy_10_3.gif

2. ELLENŐRIZD A FEHÉRNEMŰDET

Félálomban belebújunk egy bugyiba, és nem gondoljuk át, hogy mit veszünk fel később – ez bizony egyenes út ahhoz, hogy az egész város láthassa a fehérneműnk vonalát, a melltartó pántját, és a többi privát ruhadarabot.

TIPP: A legjobb gyógymód erre a problémára, ha komoly gyűjteményünk van testszínű, varrás nélküli alsókból, amik mindenhez passzolnak.
3d5aad55cde3d20a097744b116ec9656.jpg

3. A KÉNYELEM MINDEN

Kényelmes ruhákban nem vagyunk feszültek, nem érezzük, hogy akadályozva lennénk bármiben is. Fontos, hogy megfelelő legyen a méret, hiszen rég rossz, ha bevág vagy szorít. Azt sem árt átgondolni öltözés előtt, hogy mi vár ránk aznap: játszótér a gyerkőccel? Egy laza iroda átrendezés? Nagy bevásárlás a nap végén? Ha aktív nap áll előtted, válassz kényelmes és stílusos lapos cipőt, az máris fél siker!
e16148ddb4c80aa2fb9eb508bb7de228.jpg

4. NÉZD MEG AZ ELŐREJELZÉST!

Ami az ablakon kinézve szikrázó napsütés, az lehet 10 fok jeges északi széllel megfejelve. Peersze az is lehet, hogy a búskomor, szürke felhők indokolatlan páratartalommal érkeztek. A legtutibb, ha szokásoddá teszed, hogy ahelyett, hogy reggel elsőként a Facebookot csekkold, inkább nézz bele egy időjárás applikációba.
giphy_11_2.gif

5. PAKOLD KI A TÁSKÁDAT

A női táskák valójában dimenziókapuk: valahogy minden elfér bennük, és mi ezt ki is használjuk. Aztán csodálkozunk, ha rémes hátfájással küzdünk a nap végére. Ha minden reggel átnézed a táskád tartalmát, és kiszórod a felesleges holmit, akár több kilóval is könnyebbé teheted a táskádat.

carrie_5363621d9606ee2181535e96.jpg

süti beállítások módosítása