Stíler blog

Szexi szupermodellek, világsztárok és a Backstreet Boys a Wall Streeten

Szexi szupermodellek, világsztárok és a Backstreet Boys a Wall Streeten

2015. október 21. - Rigó Ági

 A H&M páraltan show-val ünnepelte új dizájner kollekcióját New Yorkban. A svéd fast fashion márka idén a patinás francia divatházzal, a Balmain-nal fogott össze, és a lélegzetelállító ruhákat sztárokkal, szupermodellekkel és meglepetés koncerttel mutatta be. Amikor megkaptam a meghívót, tudtam, hogy életreszóló élményben lesz részem, de nem is sejtettem, hogy mennyire!

imagejpeg.jpg
Mit számít egy 16 órás repülőút, ha aztán sofőr visz a szállodába, ahol rögtön egy kis meglepetés vár a bemutatóra szóló meghívóval együtt? 
h_m2.jpg
Az esti program előtt sajtótájékoztatót tartottak, ahol a Balmain tervezője, Olivier Rousteing közvetlenségével és humorával mindenkit levett a lábáról. "A divat több puszta termékeknél, valódi közösségformáló tényező, és a #HMbalmaination ezt az összetartozást fejezi ki, miközben a sokszínűséget ünnepli" - mondta a dizájner. 
h_m.jpg
A sajtótájékoztatót Nicole Phelps, a Vogue Runway igazgatója vezette, a kollekciót pedig Olivier Rousteing és Sofie-Ann Johansson, a H&M kreatív vezetője mutatta be
Az ifjú titán 1.4 millió Instagram követőjével a tervezők új generációját képviseli: popsztárként rajonganak érte, és ő mindent meg is tesz azért, hogy ez így legyen. A H&M-mel való együttműködést még májusban, a Billboard zenei díjátadón jelentette be, ahova napjaink legkúlabb modelljei, Jourdan Dunn és Kendall Jenner kísérték el. De ha ez nem lenne elég, Olivier tegnap a Backstreet Boys-zal táncolt a színpadon. Még hogy a divattervezők befelé forduló, meg nem értett művészlelkek?! Ugyan! Ezen az estén Olivier Rousteing megmutatta, hogy lehet ezt másképp is csinálni. Sőt, kell is! De ne szaladjunk ennyire előre...
A mega-giga party helyszíne a Wall Streeten egy régi bank épülete volt, amit az eseményre futurisztikus metrómegállóvá varázsoltak. Természetesen a sztárok sem maradtak el, amíg mi a welcome drinket szürcsölgettük, Diane Kruger, Alexa Chung, Kylie Jenner, Rosie-Huntington-Whiteley is megérkezett. 
Maga a bemutató egy többszintes kifutón zajlott, amit lépcsők kötöttek össze, elképesztő látványt nyújtva. A ruhákat persze már láthattuk, ahogy be is számoltunk róla, de most olyan szupermodellek vonultak bennük fel-le a kifutón, mint Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, vagy Gigi és Bella Hadid. A 90-es éveket idéző zene is hatalmas szerepet kapott, táncosok nyitották a show-t, ezzel megteremtve a hangulatot a meglepetés produkcióhoz, ami a Backstreet Boys fellépése volt. 
A fiúk épp olyan lendületesen táncoltak, mint fénykorukban. Ami viszont új volt, hogy ők is haladnak a korral és a mini koncert alatt együtt szelfiztek az első sorban csápoló modellekkel. A buliból Olivier Rousteing is kivette a részét, kezdetben a közönség soraiban, majd végül hamisítatlan házibuli hangulatban, az ikonikus fiúcsapattal együtt a színpadon. 
bfa_hmxbalmainbackstreet_boys.jpg
Apropó, ikonikus. Ez az este az volt!  A H&M és a Balmain ezzel az együttműködéssel véglegesen bevéste magát a popkultúra nagykönyvébe. Nem (csak) ruhákat láttunk, hanem egy életérzés részesei lehettünk, amiben mindenki egy picit világsztár volt, miközben a világsztárok a tömegben elvegyülve megmutatták hétköznapi arcukat. Van abban valami különleges, amikor 1000, magát amúgy halálosan komolyan vevő híresség, stylist és újságíró együtt üvölti, hogy "Backstreet's back, alright!"

Olvass még több Stíler cikket:

A budapesti divathét Stíler szemmel

Katasztrófális sztárjelmezek, avagy éljen Halloween!

Minden idők 5 legrémesebb fréfi trendje

3 tipp: olcsó stílusfrissítés az őszi szezonra

süti beállítások módosítása