Stíler blog

Katasztrofális sztárjelmezek, avagy éljen a Halloween!

Katasztrofális sztárjelmezek, avagy éljen a Halloween!

2015. október 18. - Sebó Krisztián

Mára már szinte a világ minden táján óriási piac épül az amerikai Halloween ünnepe köré. A Mindenszentekkor tartott hatalmas partik, utcai ünnepségek tömkelegéből a celebek sem maradhatnak ki. Ők azok, akik általában nem viccelnek, ha jelmezes buliról van szó, és kitesznek magukért, de azért van, hogy hiba csúszik a számításba és a dolgok nem úgy sülnek el, ahogy azt tervezték.

pink-halloween.jpg

Nyilván tök egyszerű bérelni egy jelmezt és abban illegetni magunkat egy beöltözős bulin. Szerintem viszont az ötlet mindenek felett áll, és ha van egy remek koncepció, abból csak jó sülhet ki. Azt tudjuk, hogy sztárjaink imádnak villantani de a képeket elnézve az is biztos, nem csak a vörös szőnyeges eseményeken néznek ki úgy, mintha stylistjuk szabadságra ment volna, hanem Halloweenkor is követnek el súlyos divatbakikat.

De honnan tudjuk megállapítani ezt? Miből gondoljuk, hogy egy-egy rosszabbul sikerült jelmez nem a koncepció része és szándékosan gagyi? Elárulom, sehonnan! De annyiszor láttunk már csodás és magával ragadó megoldásokat, hogy azt tisztán láthatjuk, ezek nem ütik meg a mércét, ellenben rendkívül viccesek. Értékelem én az igyekezetüket, de őszintén szólva némelyik jelmez már a sírva röhögős kategória. Pénz ide vagy oda, a kreativitás nem bankszámlához kötött, ahogy a galéria is bizonyítja!

Olvass még több Stíler cikket:

7 dolog, amit meg kell tenned, miután felöltöztél

Mit ne vegyünk fel randira?

Így teszed tönkre a bőrödet edzés közben

Sztárok stílusevolúciója: kiből válhat divatikon?

süti beállítások módosítása