Stíler blog

Az 5 legstílusosabb kiegészítő, amit ismerned kell!

Az 5 legstílusosabb kiegészítő, amit ismerned kell!

2018. június 25. - Pusztai Olivér

Sokan nem hisznek a kiegészítőkben, pont emiatt nem is tartják őket fontosnak. Pedig ezek a kis apróságok azok, amik igazán teljessé teszik a mindennapjainkat ezekkel maxolod ki a menőfaktort. Legyen szó egy zakón figyelő dísztűről vagy a legmodernebb fejhallgatóról, mindegyik arra hivatott, hogy rád terelje a fegyelmet. Legyél igazi divat victim, vagy menő hightech bajnok, a most következő öt kiegészítőt mindenképpen ismerned kell, hogy te legyél a legstílusosabb, ha kilépsz az utcára.

lead2_2.jpg

1. Újra hódít a zakó dísztű

Tényleg menő akarsz lenni? Akkor ez a legegyszerűbb és a legfrappánsabb módja annak, hogy a zakódatt, illetve az öltönyödet feldobjad és a saját stílusodra szabd. Ha dísztűt használsz, akkor nyugodtan elengedheted a nyakkendőt és a díszzsebkendőt, mert az outfited így is teljes, és roppant egyedi lesz. A legegyszerűbb és legnagyszerűbb ezzel a kiegészítővel, hogy könnyedén tudod variálni, pár mozdulattal cserélheted, ahogyan éppen a kedved tartja vagy hogy éppen hol kell megjelenned. Így választhatsz egy igazi klasszikus darabot, ha elegáns és szuper konzervatív eseményen kell viselkedned, a formatervezett modern kitűzőt pedig felveheted ha éppen csajozni mész szombaton a haverokkal. 

disztu.jpg

2. Napszemüvegben télen-nyáron

A napszemüveg a férfi divat egyik legismertebb és legmúlhatatlanabb kiegészítője. Ez egy pillanatig sem meglepő, hiszen nem csak praktikus, de elképesztően maszkulin hatású, zseniálisan öltöztet még akkor is, ha a szettedet kivétel nélkül alapdarabokra építed fel. Fontos, hogy tisztában légy azzal, hogy a fejformádhoz mi áll jól, nehogy csúnya divatbaki áldozata legyél! Idén is hódítanak a klasszikusok, mint az Aviátor, a Wayfarer és a Clubmasters, de a mostani trendek között helyet kapnak a geometrikus formák, a színes lencsék, a 90-es évek ikonikus darabjai és az úgymond top bar szemüvegek is. 

napszemuveg.jpg

 

3. Futóórák, amik sokkal többet tudnak!

Nem csak az utcán, de a futópályán is divatos akarsz lenni? Akkor gondolkozz a legmenőbb futóórában, ami nem csak egy designos karóra, amin mindenki szeme megakad, de egy könyörtelen személyi edző is egyben, ja és a kollektív  egészségközpontról nem is beszélve virtuális doktorokkal. A legtöbbjében ugyanis már beépített GPS-funkció hajtja ki belőled a szuszt, így akár önelégülten meg is oszthatod legújabb sprint rekordodat a Facebookon, ha túlélted a napi edzést. Emellett útvonalat tervezhetsz, nyomon követheted az alvásciklusodat, számolhatod az oxigénfelvételedet edzés közben és még abban is segít, hogy egy percet se késs el a találkozóidról! 

futoora.png

 

4. A legjobb orvosság a nomofóbia ellen!

A közösségi oldalak császára vagy? Csak úgy pörögnek a selfie-k, az instastoryk és a live videók? Akkor lehet hogy te is nomofóbiában szenvedsz, azaz már attól kiver a víz, hogy elveszítheted a mobilodat, és esetleg készülék nélkül kell létezzél egészen addig, amíg nem veszel egy újat, vagy nem töltöd fel a telefonadat. Hollandiában viszont kitaláltak egy olyan alumínium “dobozt”, ami nemcsak védi a telefonodat, hanem közben külső akkumulátorként is használhatod. Egyszerre hat telefont tudsz elhelyezni benne, így az instahaverok teleketyeréjét is megvédheted nem csak te készüléked lesz biztonságban.

nomofobia.jpg

 

5. Új dimenzió a zenehallgatásban

Te sem tudsz megtenni egyetlen métert sem az utcán anélkül, hogy ne dübörögne kedvenc zenekarod slágere a füledben? Akkor a skandináv, csúcsminőségű audio márkától most könnybe fog lábadni a szemed! A Plattan 2009-ben robbant be a köztudatba, azóta több díjat bezsebelt szuper menő kiegészítőivel, és mostanra az egyik legjobb csúcsminőségű fül-, és fejhallgatókat gyártó márka Európában. Mindegyik darabot úgy alakítottak ki, hogy optimális egyensúlyt érjenek el a hangzás, az illeszkedés és a funkcionalitás terén, és kielégítsék az összes olyan zeneőrült igényét, ami felmerülhet zenhallgatás közben. Válassz a menő fülbe helyezhető fülhallgatókból vagy a vezeték nélküli fejhallgatókból, sport fejhallgatókból és DJ fejhallgatókból a stílusodhoz illőt.

plattan.jpg

Ha ezek után kényszert érzel arra, hogy elővedd a bankkártyádat és fizetést indíts az általunk ajánlott weboldalak egyikén, már megérte, mert ez azt jelenti, hogy te is imádod azokat, amikért mi is megőrülünk!:)

süti beállítások módosítása