Stíler blog

5 hordható férfitrend 2018-ra

5 hordható férfitrend 2018-ra

2018. január 24. - Pusztai Olivér

Remek hírünk van:  2018-ban nem kell attól tartanunk, hogy a jövő-menő trendek követése anyagi romlásba taszítana bennünket már akkor is, ha csak minimálisan követni szeretnénk a divatot. Sok 2017-es trend folytatja hódító útját ebben az évben is, csak meg kell találni a friss és modern módot, ahogy viselhetjük őket.

look1-look1_lo.jpg

OVERSIZE ÉS SZÉLES SZÁRÚ NADRÁGOK

Az elmúlt években előtérbe kerültek a széles szárú, lazább vonalvezetésű nadrágok, azaz az oversize szabás. A kifutók világából egyre inkább a mainstream felé halad ez a trend és egy pillanatig se gondoljuk, hogy népszerűsége alább hagyna. Úgyhogy viszlát skinny jeans, helló oversize nadrág!

 trendskeep18-1.jpg

Ez a trend megváltás lehet több férfi számára is. Népszerűségét talán annak is köszönheti, hogy azoknak is jól áll, aki vastagabb és erősebb lábakkal rendelkeznek, de optikailag előnyös lehet a vékonyabb lábú pasiknak is.

 

KUBAI GALLÉR A RETRÓ JEGYÉBEN

Minden szezon tartogat valami kellemes, stílusos retró érzést. 2017 nyarán őrületes népszerűségnek örvendett a kubai gallér, bemutattuk azt is, hogy hogyan érdemes ezt jól beépíteni a napi szettünkbe. Érdemes a korábbi cikkünket újra átfutni, mert ez a trend marad ebben az évben. Sőt, nem is kell megvárni a forró nyári napokat: ahogy kitavaszodik, azonnal fel is kaphatod.

 trendskeep18-2.jpg

Bár az erős hawaii és virágos minták annyira már nem divatosak, viszont az ing vonalvezetése a klasszikusan szétnyíló nyakkal nagyon is az. Főleg a keskeny vállú férfiaknak ajánlom ezt a fazont, mert optikailag szélesíti a mellkast és a vállakat. Tavasszal kombináld bőrdzsekivel és egy jól megválasztott farmerrel, nyáron pedig jöhet a lenvászon nadrág és a sort.



A SPORTOS MEGJELENÉS EGYRE ERŐSÖDIK

A sportruházat megjelenése a hétköznapi divatban az elmúlt évek egyik legnagyobb trendjévé vált. Legutóbbi bejegyzésem is az athleisure stílust feszegette, joggal, mert ez a vonal túlságosan erős ahhoz, hogy a divat süllyesztőjében kössön ki. Ha bejön ez a stílus, akkor irány az Adidas, Fila, Tommy Hilfiger üzletek, ahonnan a legmenőbb darabokat tudod beszerezni, amik visszahozzák 90-es évek jól ismert hangulatát.

 trendskeep18-3.jpg

A legfontosabb alapdarabok közé tartozik a kétrészes tréningruha, a cipzáras felsők, a húzózsinórós melegítőnadrágok és a szuper old school surranók.




ÚJRA ITT A BRETON MINTA

Nehéz olyan évet mondani, amikor a férfi divatban ne kapott volna helyet a csíkos minta. Népszerűsége nem véletlen, ugyanis szinte minden testalkaton előnyös, és rendkívül sokoldalú. Ebben az évben a minta vastagszik, a hajszálvékony csíkokat felváltja a breton.

 trendskeep18-5.jpg

A minta másik jó tulajdonsága, hogy minden stílusú ruhadarabon jól mutat. Legyen szó egy klasszikus gyapjú vagy pamut blézerről, vagy egy egyszerű szabású V nyakú pólóról, nem lehet vele hibázni. Ha merészebb megjelenésre vágysz, elengedheted az egyszínű csíkozást és jöhetnek a színesebb darabok.




ÚJ SZÍNEK AZ ELEGÁNS MEGJELENÉSBEN

Tengerészkék zakó vagy öltöny? Milyen eredeti…! Oké, oké szép, stílusos is, de cseppet sem mondanám izgalmasnak. Idén végre eljutottunk oda, hogy az elegáns stílusba is nyugodtan csempészhetünk egy kis izgalmat, ráadásul a lehető legegyszerűbb módon: színek segítségével.

 trendskeep18-7.jpg

Engedjük el egy kicsit az olyan szigorú és konzervatív árnyalatokat, mint az acélszürke, a tengerészkék vagy a fekete, mert most aztán bátran újíthatunk. Itt az ideje, hogy élénkebb színekben gondolkozz, mint például a zöld, a világoskék, a mustársárga, vagy mályva. Légy bátor és színezd újra az életedet 2018-ban!

süti beállítások módosítása