Stíler blog

Az 5 legjobban variálható ruhadarab

Az 5 legjobban variálható ruhadarab

2017. január 24. - Pusztai Olivér

Minden alkalommal, amikor indulás előtt felöltözünk és belenézünk a tükörbe, felmerül a legalapvetőbb kérdés: összeillenek az adott ruhadarabok? Biztosan jól nézek ki? Nem lesz ez túl sok? De nem is unalmas? Ismerős, ugye? Nos, a most következő tuti párosítások már bizonyítottak, óriási népszerűségnek örvendenek és nem utolsó sorban, telitalálat mindegyik. Főleg, ha egy kicsit divatosabb szeretnél lenni az átlagos férfiaknál az utcán.


emilio-flores-mens-health-spain-best-fashion-editorial-004.jpg

TEVEBARNA KABÁT ÉS A FARMER

Ez a klasszikusnak mondható kabát úgy látszik, olyan “karriert” fog befutni, mint párja, a farmer. Azért szeretem ezt a felöltőt, mert világos színe kellőképpen semleges, így könnyen kombinálható egy másik színnel.

Érdekes megfigyelni, mert alapvetően ez a a két ruhadarab teljesen különbözik egymástól, mégis nagyon jól mutatnak együtt. Az outfit nagy részét a háromnegyedes kabát el fogja vinni, ami elegáns és szabása miatt klasszikus hatást kelt, míg a kopott farmer feloldja ezt az eleganciát, hozzáad egy kis laza hanyagságot. Hordd őket együtt és már meg is van a legjobb high-low kombinációd.

 

TENGERÉSZKÉK ZAKÓ ÉS A BRETON FELSŐ

Ez a már-már kopott páros ősidők óta része az elegáns férfi ruhatárának és tavasztól érdemes lesz újra gondolkodni ebben a szettben. Rendkívül sikkes és nemcsak akkor, ha éppen a 35 méteres yachtod tetején szürcsölöd a pezsgőt Portofino kikötőjében.

A titok, hogy pofátlanul egyszerű párosításról beszélünk. Nem kell hozzá más, csak egy fehér short vagy egy vékony chino, és kész is. 

 

OLAJZÖLD BOMBER ÉS FEHÉR PÓLÓ

Ismét egy igazi klasszikussal állunk szemben. A military stílus és a katonai viselet ősidők óta jelen van a férfidivatban. Az eredetileg MA-1-es katonai dzsekit hordták már filmsztárok, punkok, skinheadek is, és az utóbbi szezonokban egyre inkább a mainstream részévé válik.

A fényes anyagú dzsekit nem is lehetne mással párosítani, mint a szekrényünk egyik alapdarabjával, a fehér pólóval. Ez a párosítás nem tűnik idejét múltnak, pedig már az ötvenes évek elején elkezdték hordani.

 

DUPLA GOMBOS ZAKÓ ÉS GARBÓ

Gyerünk vissza a 70-es évekbe! Ha már úgy is számtalan trend jelent meg a hetvenes évekből és úgy látszik elég jól befészkelte magát a hétköznapi viseletekbe is, akkor érdemes ezeket jól kihasználni.

A garbó ezen a télen (hosszas mellőzés után) visszatért a legtrendibb darabok közé, párosítsuk hát egy merészebb árnyalatú kétsoros zakóval. Hibátlan az összhatás, és tagadhatatlan a stílus faktor

 

FLANEL ING ÉS INDIGÓKÉK FARMER

Akiknek már elege van az elegáns outfitekből, azoknak ajánlom a flanel ing – farmer kombót. Mindkét darabról írtunk már sokat, de sosem lehet eleget:)

A flanel ing és a favágó stílus sem egy új keletű trend a férfidivatban. Kellőképpen laza ahhoz, hogy sokak tetszését elnyerje, és így a hétköznapi viselet slágerdarabjai közé kerüljön. A domináns ing mellé érdemes basic, neutrálisabb árnyalatot választani, például indigókéket. Hozzá elég egy egyszerű pólóm, és Stíler lettél egy szempillantás alatt.

 

süti beállítások módosítása