Stíler blog

3 szilveszteri smink, hogy te lehess az est sztárja

3 szilveszteri smink, hogy te lehess az est sztárja

2016. december 28. - Rigó Ági

A szilveszter a legjobb alkalom arra, hogy egy kicsit megőrüljünk a smink terén is! Lépj túl bátran a csillámporba fejelős őrülettől, mutatunk 3 stílusos megoldást, amit elkészíthetsz magadnak az év legnagyobb bulijára.

Nyakunkon a szilveszter! Ilyenkor a legtöbben már tudják, hogy hova mennek bulizni és a legmenőbb particuccok is a vállfán lógva várják, hogy felvegyük őket. Hogy tökéletes legyen az összhang, érdemes ilyenkor a sminkünket is extrábbra venni.


1. MŰSZEMPILLÁK ÉS BARACKOS RAGYOGÁS

Válassz egy látványos műszempillát, lehet nyugodtan hosszabb, mint a sajátod, így biztos, hogy minden tekintet rád szegeződik majd. Érdemes előtte tusvonalat húznod, így a felragasztott rész jobban beleolvad a saját pillasorodba.

Fontos, hogy gyönyörűen lealapozd a bőröd, korrektorozd a szemkörnyéked. Ez a smink a pillákról fog szólni, így semmi más dolgod nincs, minthogy átrajzold a szemöldököd, felhelyezz egy fényes barackos ARCpírt, és ezzel harmonizáló barackos tónusú, fényes rúzst.

barackosvagott.jpg

2. SZUPER TARTÓS CSILLÁMTUS

Ha szilveszter, akkor jönnek az elmaradhatatlan csillámok! Az idei trendnek köszönhetően kismillió verzióban használhatjuk ezt a trükköt, és már nem kell attól tartanunk, hogy elmászik a glitter!

Ha csillámos tusvonalra vágysz, keverj össze egy kis csillámot DUO szempilla ragasztóval. A legjobb egy kis üvegtálkában pár csepp ragasztóba belekeverni a csillámot. Fontos, hogy kizárólag kozmetikai célra gyártott anyagokat használj, és csakis DUO ragasztóval próbálkozz (mindent beszerezhetsz a M.A.C. Cosmetics-nél). Ez a ragasztó víz hatására oldódik, így nem fog kárt tenni a bőrödben, a speciális csillám választása pedig azért fontos, hogy a mini szemcsék ne karcolhassák meg a szemed. Egy vékony ecset segítségével olyan látványos csillámos tusvonalat tudsz kreálni, hogy garantáltan te leszel a szilveszteri buli királynője.

csillamtusvagott.jpg

3. FÉNYES ÉS MATT

A szemhájakat finoman simítsd át egy csillogó arany festékkel, kerülhet pici a belső szemzugba is. Az alsó szempillák tövébe árnyékszerűen applikálj egy kis barna színt.

Miután lealapoztad az arcod, a ragyogó hatás érdekében bronzosítsd és highlightold bőröd.

Piros ceruzával kontúrozz és használj matt rúzst. A precízebb hatás érdekében a bőröddel azonos színű korrektorral simítsd át a száj környékét, így a vörös szín még egyenletesebb felszínen tud tündökölni.

Ezzel a klasszikus megoldással nem csak szilveszterkor arathatsz sikert!

redlipsvagott.jpg

 A cikket köszönjük Kátai-Pál Edina sminkmesternekHa hasznos tippekre vágytok, kövessétek őt itt!

süti beállítások módosítása