Stíler blog

Minden ruha, amit érdemes látnod az Emmyről

Minden ruha, amit érdemes látnod az Emmyről

2016. szeptember 19. - Rigó Ági

Egy díjátadón már réges-rég nem az számít, hogy ki kapja a legtöbb szobrocskát, hanem sokkal inkább az, hogy kiről beszélnek még napokig vagy akár hetekig – amit pedig leginkább egy olyan ruhával lehet elérni, ami kitűnik a tömegből. Trükkös megoldások és sokat sejtető ruhaköltemények következnek az Emmyről!

Az IMDB-n kívül nem sokan emlékeznek arra, hogy tavaly ki nyerte az Emmy-díj összes kategóriáját, ellenben azt megjegyezzük, hogy egy sztár éppen lélegzetelállítón vagy rémesen kellemetlenül néz ki a vörös szőnyegen. Idén is voltak elkeseredett próbálkozások és előremutató divattörekvések, ezekből szedtük most össze a legjobbakat.

A KÉPSZERKESZTŐK ÁLMA

Priyanka Chopra tűzpiros ruhájában önmagában nincs sok extra, azonban a színésznő tudta, hogy mit kell tenni azért, hogy felkeltse a fotósok figyelmét. Egy kis pörgés-forgás, és a ruha máris életre kelt, a színésznő pedig Disney-hercegnőket megszégyenítő bájjal mosolygott hozzá. Ennyi épp elég ahhoz, hogy másnap mindenki róla beszéljen, nem igaz?

priyanka_chopra.jpg

A LEGSZEBBEK ÉS LEGMENŐBBEK

Claire Danes nem újonc a vörös szőnyegen, de mindig képes megújulni, miközben hű marad saját stílusához. A trükkös szabású arany flitteres Schiaparelly ruha tökéletes választás volt a színésznőnek.

Emilia Clarke, a sárkányok anyja modernre és szexire vette a figurát a testszínű, szűk Atelier Versace csodában. Nem lepődnénk meg, ha a Trónok harcában is viszontlátnánk valami hasonlóban!

Kristen Bell megállás nélkül adja a cukit, de miért is ne tenné? A mély dekoltázs kölcsönöz némi szexiséget a virágmintás estélyinek, ami a Zuhair Murad Couture kollekció része.

Sarah Hylandé a legvagányabb szerelés díja, hiszen ő a hagyományos báli ruha helyett egy nadrággal kombinált lookot választott a rendezvényre. A Monique Lhuillier szett fiatalos és laza, miközben tökéletesen illik az alkalomhoz.

2016-09-19.jpg

A TÚL SZEXI LÁNYOK

Manapság már nincs díjátadó túl szexi sztárok nélkül, akik kivétel nélkül „merészségükkel” akarnak a címlapokra kerülni. Heidi Klum – az irgylésre méltó hasizmok mellett – vállat, dekoltázst és lábat is villantott a siker érdekében. Kerry Washington a kismamadivatot emelte új szintre a kivágott Brandon Maxwell ruhakölteményben.

2016-09-191.jpg

 

OLVASS MÉG TÖBB STÍLER CIKKET:

A 7 főbűn, ami jó, ha benned van

Készítsd fel a hajadat a télre

10 lélegzetelállító ruha a New York-i kifutókról

Unlamas irodai öltözetből a divatrajongók kedvence

 

 

 

süti beállítások módosítása