Stíler blog

Jennifer Lawrence a trollkodás királynője

Jennifer Lawrence a trollkodás királynője

2015. november 23. - Rigó Ági

Photo bombing a vörös szőnyegen? Arconállás nagyestélyiben? Millió mémet generáló ruha? Ez mind megvolt Jennifer Lawrence-nek, de bugyit még nem villantott. Mert amikor lehetett volna, nem is volt rajta.

jennifer-lawrence.png

A fiatal színásznő tehetségét díjakkal ismerik el, csodás ruhái miatt rendszeresen a legjobban öltözött sztárok közt említik, és néha felszólal a női egyenjogúság érdekében is. Hihetetlen sikerei ellenére úgy érezzük, hogy mi szeretnénk a legjobb barátai lenni, mert megmaradt lazának és közvetlennek, olyannak, aki visszautasít mindenféle diétát, és a legjobb barátnőjét viszi magával az Oscar Gálára.

Az éhezők viadala sorozattal rajongók millióit állította maga mögé, a befejező rész tiszteletére pedig úgy döntöttünk, összegyűjtjük Jennifer Lawrence legviccesebb pillanatait és trollkodásait.

1. PAPLAN VAGY RUHA? NEM MINDEGY?

2014 januárjában Jennifer Lawrence egy Dior Haute Couture ruhát választott a Golden Globe gálára, és milyen jól tette: mesésen szép volt. Bár egy cseppet úgy nézett ki, mint aki egy paplant tekert maga köré, aztán fekete ragasztószalaggal rögzítette volna – és persze az Internet kegyetlen: pillanatok alatt mémmé nőtte ki magát a dolog, és a #lawrencing jelenség elöntötte a netet.

jlaw.jpg

2. ARCONÁLLÁS AZ OSCARON

Nem biztos, hogy emlékeznénk arra, hogy J Law 2013-ban Oscart nyert, ha nem esik hatalmasat a díj átadása előtt. Persze akin volt már esküvői ruha vagy estélyi, tudja, hogy nem egyszerű mozogni egy ilyen csodában, lépcsőzni meg pláne nem. Ő is csak ember, nem igaz?

giphy_12.gif

3. A KETTES SZÁMÚ ESÉS

Egyszer megtörténik, sebaj. Na de hogy egy évvel az első után, Jennifer Lawrence újra hatalmasat tudott esni az Oscar Gálán, már-már a hihetetlen kategória. Lehet véletlen, vagy zseniális pr fogás, a lényeg, hogy már megint róla szóltak a hírek, bár 2014-ben jelölését nem válthatta arany szobrocskára.

jlaw-falls-02.gif

4. EGYÉBKÉNT TUD MOZOGNI A RUHÁKBAN

Amit mi sem bizonyít jobban, mint a tánc, amit a pánt nélküli Dior estélyiben előadott. Feltűnési kényszer? Lehet! Gifnek viszont zseniális, bár csoda, hogy nem esett le a ruha, és nem lett villantás a vége.

1408112401_jennifer-lawrence-zoom.gif

5. APROPÓ, VILLANTÁS

Bizonyára sokat gondolkodott, hogy mit vegyen fel a Vanity Fair partyjára, de azt tudta, mit nem: bugyit. Ms Lawrence nem kockáztatta, hogy a fotókon kiszúrjuk az áttetsző ruha alatt megbúvó testszínű bugyit – inkább nem vett fel egyáltalán. Persze ezzel még mindig sokkal kevesebbet mutatott magából, mint egyesek...

commando.jpg

6. A PHOTOBOMBING A VÉDJEGYE

Sok sztárnak elég, ha egyszer megtanulja, hogyan fotóztassa magát: melyik lábat tegye előre, milyen szögben tartsa a fejét, hol legyen a keze, stb. Jennifernek ez nyilván túl uncsi lenne, ő inkább mások képeibe szeret beleugrálni. Sarah Jessica Parker és Taylor Swift valószínűleg csak a másnapi fotókat látva, utólag lepődött meg a performanszokon.

jlaw-taylor-swift.gif

giphy_1_4.gif

7. EGY CSEPPET EREDMÉNYORINETÁLT

Az Oscar a legmagasabb szintű filmes elismerés, és neki (eddig) csak egy jutott. Természetesen ahelyett, feszengve unatkozta volna végig a rendezvényt, gondolta, mégiscsak szerez magának egy aranyszobrocskát. Lupita Nyong'O szerencsére nem hagyta magát, a fotó pedig zseniális!

oscar.jpg

Olvass még Stíler cikkeket:

Jennifer Lawrence legdögösebb ruhái

Őrült kifutós trendek a hétköznapokban

Fiatalodj 5 évet anélkül, hogy kés alá feküdnél

Ciki lett, ami tegnap még divatos volt

süti beállítások módosítása