Stíler blog

Divattippek az első randira

Divattippek az első randira

2015. szeptember 20. - Pusztai Olivér

Bár nem a ruha teszi az embert, az első randin mégis fontos a jó benyomás. Nyilván az ember mentálisan is felkészül egy ilyen fontos eseményre, nem bíz semmit a véletlenre. Megválasztjuk, hogy hova visszük partnerünket, igyekszünk magunkat adni, de a lehető legjobb színben feltűntetni magunkat, de ugyanilyen fontos a külsőnk is.

 online-dating-header2.jpg

Sokan nem gondolják, de már a megjelenésünk is nagyon sokat elárul rólunk még azelőtt, hogy kinyitnánk a szánkat. Bárki bármit is mond, az első benyomás igenis sorsdöntő tud lenni. Éppen ezért most összeválogattunk pár tippet, amit érdemes betartani, hogy minél magabiztosabbak legyünk az első találkozón és a partnerünket is lenyűgözzük, amennyire csak lehet.

 

Szépségápolás

A randira való készülődés első lépése. És a legfontosabb! Ne bízzuk a véletlenre, inkább vessük be magunkat a fürdőszobába és toljunk egy nagygenerált, nehogy valami szépségápolási hiba rontsa el az estét

 hg_raindance-select-hand-shower-man-holding-hand-shower-up_463x463.jpg

Fürdés, hajmosás, manikűr – nem is gondolnánk, hogy az emberek mennyi mindent lecsekkolnak egymáson, többek közt a kezek is fontosak. Borotválkozás, trimmelés – hiszen sosem tudni, hogy a ház előtt, vagy az ágyban végződik a randi. 

 

via GIPHY

Egyszóval minden olyan terméket és praktikát érdemes felhasználni, ami alapdarabja a fürdőszobai szekrénynek. Különösen szeretném felhívni a figyelmet a parfüm használatra! NEM kell egy litert magunkra fújni, mert akkor nagyon émelyítő szagunk lesz, ami inkább taszító, mintsem kívánatos. 

 

Öltözködj a stílusodnak megfelelően

Érdemes odafigyelni az öltözködésre. Ne vegyél zakót, öltönyt, nyakkendőt, ha amúgy soha nem hordasz ilyet. Feszengeni fogsz benne, érezni fogja a leendő társ, hogy számodra életidegen valami, és nem biztos, hogy leesik neki, hogy a ruházattal lehet bajod. 

 

via GIPHY

Ez persze nem azt jelenti, hogy úgy jelenj meg, mintha a haverokkal mennél sörözni a kocsmába, de ha kiválasztasz a szekrényed alapdarabjaiból egy vagány farmert, akkor felépítheted a szettedet a smart casual irányba, vagy ha lazább outfitben gondolkozol, egy egyszerű basic póló is tökéletes lehet. Ne a ruha vigyen el mindent, hanem a személyiségeddel nyűgözd le a randi partneredet.

 

via GIPHY

Kiegészítők

Egyre több férfi hord kiegészítőt, ami teljessé teszi az outfitet. Itt szóba jöhet egy jól megkötött sál, vagy akár ékszerek – ez utóbbiakat semmiképpen ne vigyünk túlzásba! Nem jó, ha úgy nézünk ki, mint egy karácsonyfa. 

 

via GIPHY

Itt érdemes megemlíteni a cipő-öv kombinációt is, ami színét tekintve mindig egyezik egymással, és harmonizál az outfitünkkel. Miután összeállítottad a szettet és kiválasztottad a cipőt, érdemes egy ronggyal áttörölni és kitisztítani azt, hiszen a tiszta cipő is az igényességünkről árulkodik. 

 how-to-clean-leather-shoes.jpg

Ha további tippek is érdekelnek, érdemes Tom Ford tanácsait is megfogadni, mert számtalan praktikus ötlettel tud segíteni, hogy megjelenésed makulátlan legyen. Hiszen ő nem csak a divatszakma egyik nagyágyúja, hanem a világ egyik legszexibb pasija is. 

Olvass még több stíler cikket:

 5 kihagyhatatlan darab az új szezonra

Szupermodellek akkor és ma: még mindig gyönyörűek?

Legnépszerűbb férfi frizura idén ősszel

5 feledhetetlen villantás a színpadon 

süti beállítások módosítása