Stíler blog

Divathét vagy karnevál? Ez számít ma divatosnak?

Divathét vagy karnevál? Ez számít ma divatosnak?

2015. szeptember 15. - Rigó Ági

A divatvilág színe-java megjelent New Yorkban, hiszen fashion week van, a legnagyobb tervezők most mutatják be jövő tavaszi kollekcióikat. A fotókat látva azonban felmerül a kérdés: nem egy korai Halloween buli, esetleg karnevál az esemény apropója?

Főszerkesztők, stylistok, celebek és bloggerek parádéznak a városban egyik show-ról a másikra Uberezve, és sok esetben madárijesztőnek öltözve. Az esemény, ami korábban szigorúan szakmai volt, mára hatalmas médiacirkusszá nőtte ki magát, és szinte csak a fesztiválszörnyeket is megszégyenítő szettek büszke tulajdonosainak jut némi hírnév.

De hagyjuk is a drámát, inkább nézzük az eddigi legbotrányosabb outfiteket, és képzeljük el, mi lenne, ha ezekben szaladgálnánk Budapest utcáin, vagy netán felpattannánk a négyeshatosra!

tulgondolva.jpg

A lányok egy cseppet túlgondolták ezt, vagy nem? Leopárdminta, szakadt farmer, kockás mellény, flitteres ujj - és még csak az egyik szett részleteit vettem sorra.

susu.jpg

Süsü, a sárkány?A zöld szín, pláne ez az árnyalata, viszonylag keveseknek áll jól. És szeretnénk majd ezt a hajszínt 2 mosás után újra szemügyre venni… elég nagy eséllyel kelt majd penészes hatást.


nyakmerevitos.jpg

Nincs is menőbb ősszel egy hatalmas, kötött pulcsinál. De ez szemmel láthatóan egy cseppet sem tart melegen :)

szexi_pocahontas.jpg

Érdemes vigyázni ezzel a hasítottbőr trenddel, mert könnyen indiánlány összhatást érhetünk el. Itt éppen egy (túl?) szexi Pocahontast láthatunk.

new-york-fashion-week-day-3.jpg

Az urakon megbocsájthatatlan zokni-szandál kombó a női divatban időnként működik. De ez nem az az eset.

balerina.jpg

Az ősz a réteges öltözködés ideje. Na de ennyire?

patchwork.jpg

A patchwork őrületesen nagy divat idén, de ez a ruha sokkal inkább emlékeztet otthonkára.

ing.jpg

Egy nyakig begombolt ing ritkán kényelmes. De nem túlzás ez egy cseppet? A nadrág szárát már nem is említem…

Olvass még Stíler cikkeket:

süti beállítások módosítása