Stíler blog

Pólóban vagy anélkül?

Pólóban vagy anélkül?

2015. május 22. - Pusztai Olivér

Mindannyian találkoztunk már azzal a jelenséggel, amikor a férfi elmegy futni a Margitszigetre vagy a Városligetbe, és indokolatlan helyzetekben hopp, lekapja a felsőjét, és tolja tovább a köröket csatak izzadtan. És úgy is megy haza. Én is sportember vagyok, de soha nem jutott eszembe, hogy edzés közben félmeztelenre vetkőzzek, azzal a kreált indokkal, mert izzadok, miközben azért csinálom, mert azt gonolom jó a testem és ezt meg is akarom mutatni. A hiúság kutya egy dolog, de higgyük el, hogy vannak emberek, akik ezt tényleg nem szeretnék látni. 

man-running-in-the-streets-of-new-york-city.jpg

Íme, pár helyzet, amikor nem mindegy, hogy rajtad van a felső, vagy sem.

Vedd fel, amikor a városban futsz. Nem jó, amikor izzadtan, helyben kocogva állsz mellettem, és érzem, ahogy a bőröd párolog. Tisztelj meg minket azzal, hogy ha mi is fel vagyunk öltözve a zebránál, akkor te is legyél. 

Ne vedd fel, amikor nyaraló övezetben futnál. Amíg a szomszéd család fürdőruhában slattyog a Balaton felé, addig te se törd magad azzal, hogy tetőtől talpig felöltözöl a következő 5 km-es távra.

Vedd fel, amikor az edzőteremben edzel, kérlek! Szerintem annál lejjebb nincs, mint amikor félmeztelenül ordít valaki a 120 kg alatt, a légkondicionált konditeremben.

Ne vedd fel, ha éppen terepfutó vagy, mert arra biztos nem jár ember, ahol te futsz. 

Vedd fel, ha éppen futva jársz dolgozni. Nem viccelek, vannak ilyen emberek. 

Ne vedd fel, soha, semmilyen helyzetben, ha olyan, vagy jobb tested van, mint Matthew McConaugheynek (volt, a lefogyás előtti korszakában). 

matthew-mcconaughey-scruffy-miami-beach-run-august-2006.jpg

Viszont egy dologban szintén biztos vagyok: van olyan edzőruha, ami a XXI. század sportemberére készítettek. A különleges fejlesztésű texitleknek hála nagyon keveset izzadsz bennük, és nem tricsilliárdba kerül. Ilyen a Nike Dry-Fit kollekciója, ami egyszerűen zseniális. 

nike-aeroloft-dri-fit-01.jpg

Én heti 5 alkalommal edzek másfél órát és csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az edzőruháikról. Nem veszít a tartásából, kora előtt nem használódik el, és a színe is olyan még 3 év után is, mint régen. Hasonlóan jó sportruházatot készít például a H&M és a Mango, hogy a hölgyeknek is tudjak mit ajánlani. Megéri bele invesztálni, mert nagyon sokat segítenek edzés közben. Tényleg tisztább, szárazabb érzés….:)

 

Olvass mégtöbb Stíler cikket

 4 tuti színkombináció a nyári szezonra

6 zseniális kabát szeles, esős napokra

Óda a hónaljbotoxhoz

Hordj  minden nap farmert!

süti beállítások módosítása