Stíler blog

30 vicces karácsonyi családi fotó

30 vicces karácsonyi családi fotó

2016. december 27. - Pusztai Olivér

A karácsony azért jó, mert összejön a család és a baráti társaság. A négy fal között, a sokadik koccintgatás után a hangulat is oldódik, és nem maradhatnak el a tipikus karácsonyi családi fotók, amelyeken apu, anyu, a gyerekek és a szeretett háziállatok együtt, boldogságban pózolnak. Azonban vannak olyan kivételes családok is, akiknél ezek a képek teljesen más értelmet nyernek, mint mondjuk nálad, vagy nálam.

295708337.jpg

Rengeteg közös programot lehet csinálni, amikor az ünnep örömére összegyűlik a társaság. Nagy részük már-már kötelező, vagy épp családi hagyomány, ami alól nem lehet kibújni. Ilyen az is, hogy összeállunk, és megörökítjük a szép pillanatot az utókornak, hogy egy pár év múlva majd nosztalgiázva mutogathassuk őket a család ifjabb tagjainak.

Valószínűleg ezek a gondolatok vezérelték azokat a családokat is, akiknek a képeit most összegyűjtöttem egy csokorba. Tényleg nagyon szeretném tudni, hogy ők mit gondoltak, amikor ezeket a „meghitt” karácsonyi fotókat kitalálták, megkomponálták, sőt, meg is osztották a világhálón!

 

süti beállítások módosítása