Stíler blog

Nyáron vagány, ősszel divatbaki

Nyáron vagány, ősszel divatbaki

2015. szeptember 04. - Rigó Ági

A divat bizony csalfa, ami az egyik hónapban még kifejezetten menőnek számít, a következőben már lehet, hogy rég ciki. Van, hogy hóbort, és van, hogy a kőkemény realitás a változás oka. Mit kell száműznöd a gardróbodból, ebben a hónapban? Mutatjuk!

100914595-dwp-insert_1910x1000.jpg

Itt a szeptember, minden visszatér a rendes kerékvágásba: iskola, iroda – kinek melyik. Ráadásul itt vannak az új kollekciók meg az őszi trendek, így ideje, hogy a külsőnk is kövesse ezeket a változásokat. Nem azt tanácsolom, hogy most azonnal vesd máglyára az összes holmidat, hiszen valószínűleg sok leendő őszi kedvenc már a szekrényben lapul. De egy nagy gardróbrendezés bizony jó ötlet.

Felejtsd el a fesztiválos kiegészítőket!

A virágkoronák, fejdíszek és csillámtetkók elvesztették a szavatosságukat, ez nem kérdés. A hippi stílus nyáron valahogy mindig visszalopakodik a köztudatba, de az első iskolai becsengetéssel el is kell felejtenünk. Tegnap még menő volt, ma már nem. Ilyen kegyetlen a világ.

main_original_585x0_1.jpg

A villantás már a múlté

Nyáron szexi, ha kivillan egy melltartópánt vagy egy rafinált kis részlet. A hétfő reggeli értekezleten már kevésbé, hacsak nem azzal akarsz fizetésemelésért folyamodni. Szerintem inkább ne tedd.

giphy_7.gif

Bye-bye pántos szandálok

Sok irodában van olyan dress code, ami eleve tiltja a nyitott cipő viselését. De ahol nincs, ott is érdemes elkerülni, mert nem hat túlságosan profin. A szuperszexi kétpántos arany topán még sokszor jól jön majd a hétvégi buliban, de a hétköznapokban hanyagoljuk őket.

7ed8322905d7821a990f23919bd6a933f3c56733c65223809f89462d8f3cf404.jpg

Mondj nemet a forrónacira!

Már a nyár közepén is megállapítottuk, hogy sokkal többen hordanak forrónadrágot, mint ahányan megtehetnék. Nincs ezzel baj, nem mindenki születik Kylie Minogue formás hátsójával. Viszont úgy tűnik, hogy így nyár végére még többen felbátorodtak – talán megkívánták, talán melegük van, ki tudja! Pedig nem kellene erőltetni, pláne nem munkahelyen. Értem, hogy meleg van, de egy midiszoknya vagy colutte is épp olyan szellős, ellenben csodásan takarja a combunkon lévő narancsvidéket.

9524d35176304c8d6ade36192aec02ad.jpg

A gagyi tetkókat ideje eltakarni

Mindegy, hogy a tetoválóművész hibája, vagy a tiéd. Nyáron próbáltuk elfogadni, hogy meleged van, és emiatt szórakoztatod a világot a vérciki tetkóddal. De végre jönnek a hűvösebb napok, egyeztess egy időpontot a firka eltávolítására, addig pedig igyekezz eltakarni hosszú ujjú inggel nagy hosszúnadrággal.

h7ewajm.jpg

A matrózok csillaga leáldozott

A suliban előkerül a matrózblúz, viszont a nemrég még oly menő tengerész stílustól érzékeny búcsút veszünk jövő nyárig. Korábban sem volt szerencsés, ha tetőtől talpig ezt a trendet követted, hiszen könnyen lesz jelmezszerű az összkép, de az ősz beköszöntével már mindenképp maskarának hat. Legközelebb Halloweenkor vedd elő, és dobj fel hozzá egy horrorisztikus zombi sminket!

giphy_8.gif

Tipikusan nyári anyagok és minták

Ránézel a ruhára, és rögtön érzed a lágy nyári szellőt? Ha igen, akkor szépen csomagold el a szekrény mélyére, majd tavasszal előveszed. A vízfestékpacák, horgolt darabok és vidáman virágmintás maxiruhák korának vége.

 giphy_9.gif

További stíler cikkekért kattints:

Érthetetlen dolgok a VMA vörösszőnyegén

Szexepil és glamúr! Az olasz divat 9 trükkje

Most akkor számít a méret, vagy sem?

Top 5 férfi divatbaki az irodában

 

süti beállítások módosítása