Stíler blog

6 dolog, amit ne kérdezz meg egy divatmániástól

6 dolog, amit ne kérdezz meg egy divatmániástól

2015. augusztus 23. - Rigó Ági

Mindenkinek van egy hobbija, nem? Van, akinek ez a divat és a vásárlás – ebben a klubban a nők vannak többségben, és talán ezért is fordul elő olyan sokszor, hogy a pasik ezt nem értik meg. Pedig csak egy kis figyelmesség kérdése az egész, valójában teljesen logikus magyarázat létezik a tetteinkre.

blair-waldorf-and-serena-van-der-woodsen.jpg

Ugye tudod, mi vár rád, ha a rossz kérdést a rossz pillanatban teszed fel? Vagy türelmesen és (számodra eddig elképzelhetetlenül) részletesen elkezdjük magyarázni a helyzetet, vagy vágunk egy grimaszt, és máris büntiben vagy. Összegyűjtöttünk hát 6 kérdést, és a rájuk vonatkozó válaszokat is – figyelj és tanulj!


1. Sosem unod meg a vásárlást?

Nem. Vagy ha mégis, előbb elmúlik, mint azt te észrevennéd. Shopping-függőség csak szélsőséges esetekben alakulhat ki, de azért általában nem fajulnak el annyira a dolgok.

giphy_2.gif

2. Voltál mostanában a Zarában? Tök jó dolgok vannak…

Tééényleg? Nem mondod?! Ma már nem is kell elmennünk a boltig, ha képbe akarunk kerülni az újdonságokat vagy leárazásokat illetően. Iratkozz fel a hírlevélre, és spórolj magadnak egy kört te is!

giphy_1_2.gif

3. Nem fogsz így fázni?

Tipikus, főleg, amikor télvíz idején nyitott topánban indulunk bulizni – mert lássuk be, az a cipő illik a legjobban a szettünkhöz. Nos, a nagy hír: ha kockáztatunk, okosan tesszük. Vagyis ha az időjáráshoz képest túl lengén öltözöl fel, számolj némi plusz büdzsét Uberre az este folyamán, így garantáltan nem aszpirinre fogod költeni ugyanazt az összeget másnap.

giphy_2_2.gif

4. Milyen csini vagy! Készülsz valahova?

Nem. Csak épp ehhez volt kedvem. Nem kötelező minden nap farmer-póló egyenruhában járni, néha a hétköznapokat is érdemes feldobni egy-egy ütős ékszerrel, esetleg némi flitterrel vagy bőrrel.

giphy_3_1.gif

5. Hol fér el az a rengeteg ruha és cipő?

Természetesen a gardróbban. Ha szezononként egyszer rendet teszünk és kiszórjuk a felesleget, illetve szezon közben ügyelünk a rendre, akkor egy tömött szekrényben is könnyedén eligazodunk.

giphy_4.gif

6. Te tudsz abban járni?

Na de kérlek! Minden sarokmagasságnak megvan a maga helye és ideje, de jó technikával minden cipőben lehet járni. Nyilván nem indulunk 15 centis tűsarkakon fesztiválozni, hiszen szeretjük a divatot, de nem vagyunk az áldozatai.

giphy_5.gif

Olvass még több stíler cikket:

Őszi előrejelzés: színek, bundák, láncok, minták

6 tipp, hogy komolyan vegyenek, mire 30 leszel

Ízlésficamos sztárok, avagy akik elvesznek a stylistjuk nélkül

A legviccesebb divattrendek az idei Szigeten 

süti beállítások módosítása