Stíler blog

5 nyomós érv, hogy online piacon vásárolj!

5 nyomós érv, hogy online piacon vásárolj!

2019. május 24. - Pusztai Olivér

Heti bevásárlás a kanapéról? Manapság már egyáltalán nem lehetetlen! Még azoknak sem, akik komoly ételintoleranciával küzdenek vagy éppen a vegán konyhát részesítik előnyben. De mire érdemes odafigyelni egy ilyen webshop esetén? Lehet-e egészségesen táplálkozni úgy, hogy közben pénzt is spórolunk? Szerintem igen. Én most kipróbáltam egyet és bevallom kellemeset csalódtam.

 woman-cooking-8-healthy-food-essentials-this-nutritionist-will-always-have-by-healthista_com.jpg

Biztos megvan a hangulata annak, amikor szombatonként kiskosárral a kezünkben elindulunk a közeli piacra, és árusról árusra haladva válogatjuk össze az alapanyagokat a következő heti menünkhöz, de ez nagyon nem én vagyok. Én szeretek időt, energiát és pénzt megspórolni úgy, hogy közben biztosan tudom, hogy minőségi termékeket használok fel az ételeim elkészítésénél. A napokban bukkantam rá az Organic Avenue oldalára, ami tök érdekes, hogy teljesen tagsági alapú, ez ha jól láttam akkor Magyarországon teljesen egyedi. Termékek százai közül válogathatok egyszerre, és nem csak a konyhámat tudom feltölteni velük, de a háztartási tisztítószereket és a kozmetikumokat is megvásárolhatom egyetlen kattintással. De miért pont őket választottam?

 

1. MERT MINDEN KOROSZTÁLY MEGTALÁLJA A KEDVENCÉT

Legyél kisgyermekes családanya, szingli karrierista, sportőrült vagy nyugdíjas, könnyedén megtalálod az életvitelednek és igényednek megfelelő termékeket, amikből zseniális egytálételeket, reggeliket és vacsorákat készíthetsz el. A kínálat adott, minden a fantáziádon múlik, hogy mit hozol ki belőle.

healthy-habits-1.jpg

2. MERT ODAFIGYELNEK AZ EGÉSZSÉGEDRE!

Egyre több termék és alapanyag okoz intoleranciát, a vegán konyha és a környezettudatos életvitel népszerűsége pedig évről évre nagyobb teret hódít a fogyasztói társadalomban. Ez mind szép és jó, de ahhoz, hogy tudatosan és egészségesen táplálkozzunk, leginkább időre, türelemre és egy Sherlock Holmes nagyítóra van szükségünk a szupermarketben, mire megtaláljuk a legjobb alapanyagokat. Az Organic Avenue online piacban vakon megbízhatok, mert minden terméket egészségügyi szakértők bevonásával válogatják össze, így tudom, hogy csakis kiváló minőségű hozzávalókból fogok dolgozni.

healthy-cookbooks-recipies.jpg

3. MERT KÉNYELMESEN VÁSÁROLHATOK A NAPPALIBÓL!

Van annál ideálisabb, mint amikor a kanapéról pizsamában válogathatsz több, mint 1000 termék közül lökdösődés, sorbanállás nélkül? - legyen szó organikus vagy vegán alapanyagokról, táplálékkiegészítőkről, desszertekről, italokról, kozmetikai, valamint tisztítószerekről. Külön megtekintheted a márkák termékeit, és a azt is figyelemmel kísérheted, hogy az előző hónapban mik voltak az abszolút kedvencek a felhasználók körében.

instagram-als-je-geen-gifjes-ziet-en-niet-omhoog-kan-swipen.jpg

4. MERT A TAGSÁGODDAL PÉNZT SPÓRÓLSZ!

A mai napig sokan ódzkodnak a tagsághoz kötött online vásárlástól. - “Hol éri ez meg nekem?!” - merül fel jogosan a kérdés. Pont ebben van a lényeg! Kiszámoltam, hogy 1290 Ft-ot fizetek a tagságért havonta, azaz 14.190 Ft az éves díj, viszont a termékekhez átlagosan 30%-kal olcsóbban jutok, azaz 20.000 Ft-os havi vásárlás esetén 70.000 Ft-ot spórolok. Ja, és a tagságot az első vásárlással indítod el, 30 napig ingyenesen tesztelheted a rendszert és a termékeket, azaz spóroltál plusz egy hónapot.

woman_saving_money_groceries_000057402780.jpg

5. MERT NEM KELL KERESNED AZ AKTUALITÁSOKAT

Imádom, ha pont azt tolják az arcomba, amire nem is gondolnám, hogy szükségem lehet. Ez akár egy jól bevált marketingfogás is lehet az eladás növelése érdekében, de az, amikor hónapra vagy évszakra lebontva a legjobb aktualitásokat válogatják össze, és nekem csak annyi dolgom van, hogy a kosárba teszem a termékeket, akkor érzem igazán azt, hogy rám tényleg odafigyelnek.