Stíler blog

27 tipp, hogy hogyan hordd a blézered idén ősszel

27 tipp, hogy hogyan hordd a blézered idén ősszel

2018. szeptember 24. - Pusztai Olivér

Ahogy beköszönt az ősz, szükségünk van egy könnyű és sokoldalú felsőruházatra, amit szinte minden nap be tudunk építeni az öltözködésünkbe függetlenül attól, dolgozni megyünk, esetleg bulizni vagy hétvégi programot tervezünk. Erre a legmegfelelőbb ruhadarab a blézer! Sokoldalú, trendi és sokkal többet kihozhatsz belőle, mint azt elsőre gondolnád. Íme 27 tipp, hogy hogyan csináld!

f575a5ef9a5a4c3bbd10549ae592f844.jpg

MIÉRT ÉPPEN A BLÉZER?

Mert egy sokoldalú felöltő, amit szinte minden stílussal keverhetünk, mégis divatosak lehetünk, és a réteges öltözködésnek is praktikus eleme az átmeneti időjárásban. Így nyugodtan hordhatod még a kedvenc nyári ruháidat anélkül, hogy az első pulóvereket elővedd, vagy hogy megfázz a hűvös szeptemberi reggeleken. Domináns alapdarabként nem kell sokat agyalni, hogy mivel párosítsd, elég basic ruhadarabokkal kiegészíteni a szettedet. Szinte minden stílust kihozhatunk belőle az alkalomnak megfelelően, kizárólag a kreativitásunk és a stílusérzékünk szabhat határt. Azt gondolom, hogy ezek éppen kellően ütős érvek ahhoz, hogy azonnal pénztárcát ragdj, és beújíts egy új blézert.

6dd271908c872d732fd1af5279832547.jpg

MILYEN MOST A TRENDI BLÉZER?

A 2018-as divat alapján érdemes oversized darabokban gondolkodni, amik egy kicsivel nagyobbak, mint a passzentos elődjeik. Nagyon mennek az állatminták és itt az ideje érdekes, fényes - leginkább ezüst - darabokat is leakasztani az üzletek polcairól. Persze a kockás vagy csíkos klasszikusok is divatban maradtak, ahogyan az olyan alapszínek is, mint a tevebarna, a fehér, a púder vagy a tengerészkék.

süti beállítások módosítása