Stíler blog

35 menő őszi outfit inspiráció, hogy stílusos legyél

35 menő őszi outfit inspiráció, hogy stílusos legyél

2018. augusztus 22. - Pusztai Olivér

Lassan vége az augusztusnak, és jön a vénasszonyok nyara. Bármennyire szeretjük is a nyarat, mostanra kezd unalmassá válni a használatban lévő ruhatár, és ráfér egy kis frissítés. Itt az ideje, hogy újra gondold a gardróbodat, hogy te lehess a legdivatosabb az őszi szezonban.

 pink-coat-dress-gold-shoes.jpg

MIÉRT IMÁDJUK AZ ŐSZT?

Mert végre nem folyik rólunk a smink, az izzadság, mert a hőmérséklet elég alacsony ahhoz, hogy újra elővegyük a kedvenc bokacsizmánkat, a hangulatos jumpert vagy a kedvenc kabátunkat. Itt az új szezon, azaz eggyel több ok arra, hogy új ruhákat vegyünk. Kell ennél több?

 

HA CSAK INSPIRÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGED!

A vénasszonyok nyara tökéletes arra, hogy keverjük a lenge nyári és a könnyed kora őszi ruhadarabokat, így kifejezetten menő és izgalmas szetteket kreáljunk. Játék a textúrákkal, izgalmas rétegek kombinációja, és a két szezon bohókás mixe vár ránk a következő hetekben, ha ügyesen variálunk.

Ha már csak egy-két ötletre, egy kis inspirációra vágysz, akkor most a kedvedben járunk! Itt van 35 olyan menő outfit tipp, ami biztosan segít abban, hogy te legyél a legstílusosabb az őszi szezonban.