Stíler blog

Unikornis farmer az új őrület!

Unikornis farmer az új őrület!

2018. augusztus 06. - Pusztai Olivér

Manapság mindent el lehet adni egyetlen szóval: Unikornis. Nem csoda, ugyanis ennek a misztikus állatnak a “marketing csapata” hihetetlen munkát végez. Az öngyújtótól a fagyiig, a női hajfestési technikától a nyári úszó szigetig mindenhol jelen van, és megbolondulnak érte az emberek. Az egyszarvú most egy újabb területet hódított meg ez pedig a farmer biznisz. Igen, mostantól vehetsz magadnak unikornis farmert!


e96030d378d84a5b0f617226fe6cc9f8.jpg

A TREND, AMIÉRT MEGŐRÜLNEK A NŐK!

A recept alapvetően nagyon egyszerű. Vegyél egy hordható, és sokak által nagyon kedvelt farmerfazont, mint a skinny vagy a boyfriend jeans és mártsd bele különböző árnyalatú irizáló festékekbe. Nagyjából ez a titka ennek a divatőrületnek! Az ötlet annyira jól működik, hogy ihetetlen eladási rekordokat döntenek meg azok a márkák, akik korán felismerték az unikornisbizniszben rejlő lehetőségeket.CSAK EGY MARKETING FOGÁS, VAGY TÉNYLEG JÓL HORDHATÓ?

Kardinális kérdés, hogy a farmer fazonja jól álljon - egyébként meg nincs új a nap alatt, hiszen a metál hatású farmerek a 80-as években egyszer már divatosak voltak, így tulajdonképpen egy régi trend jött vissza egy kicsit újragondolva.

Ha éppenséggel nem tudod, hogy a testalkatodhoz milyen ruhadarabokat válassz, akkor az alábbi videó nagy segítség lehet.

 

HOGYAN ÉPÍTSEM BE A SZETTEMBE?

A legfontosabb, amit meg kell jegyezni, hogy a farmer legyen a szetted domináns darabja, amire felépíted az outfited. Egyébként pedig hordhatod napközben, visszafogott alapdarabokkal a munkahelyedre, és a hétvégi bulizáshoz is, amikor a csajokkal kirúgtok a hámból. Válassz hozzá oversized inget, balerinával vagy egy egyszerű fehér pólót/trikót egy menő blézerrel és magassarkúval. A kiegészítőkben pedig visszajöhet a farmerod irizáló, fémes hatása. Ha szükséged van egy kis inspirációra, akkor kattints a galériára pár menő outfitért.