Stíler blog

5 tuti ajándék tipp anyák napjára!

5 tuti ajándék tipp anyák napjára!

2018. április 29. - Pusztai Olivér

Ne feledd, következő vasárnap anyák napja! Most még időben vagy, hogy beszerezz valami kedves ajándékot édesanyádnak. Ha éppenséggel semmi ötleted nincs, és egy kis inspirációra vágysz, akkor válassz a Stíler 5 ajándék ötlete közül!

520713510.jpg

Én minden kötelező ünneptől függetlenül szeretem anyut megajándékozni. Mindig valami praktikus ajándékban gondolkodom, ami vagy szépségápolás, mert ők aztán tényleg megérdemlik, vagy más egyéb olyan kisebb apró meglepetésben gondolkodom, amit nagy általánosságban szeretnek az anyukák.

Nyilván mindig megkapom a “Jaj, nem kellett volna!” mondatot, de amikor látom a csillogó szemeket, tudom pontosan, hogy jó hasznát fogja venni a meglepetésnek, és nem fog bontatlanul porosodni mondjuk a fürdőszoba polcán, az “annyira szép, hogy nem akarja kibontani” indokkal.

Mivel jövő vasárnap újra az anyukákat fogjuk ünnepelni, én most kezdtem el ötletet keresni, és találtam pár kifejezetten jó opciót, amit most megosztok veletek, hátha inspirállak benneteket.KÍVÜL-BELÜL EXTRA

A Mugler mindig izgalmas parfümökkel lép piacra, nincs középút: rajongunk értük vagy ki nem állhatjuk. Ha a kedves mama a karakteres, különleges illatokat kedveli, biztosan szeretni fogja a Mugler Aurát, amit a Grimm mesébe illő, zöld, szív alakú üvegen kívül az is extrává tesz, hogy alkotóelemei között a tigrisliánt is megtaláljuk, amit korábban még sosem használtak parfümhöz.

aura-thierry-mugler-3-min.jpg

Az illat fejjegyei közt a bergamot és a rebarbara dominál, szívjegyeiben a narancsvirág és az ilang-ilang emelkedik ki, bázisául pedig Bourbon vanília, szantálfa és amerikai ámbrafa szolgál.

AJÁNDÉKOZZ SZÉPSÉGET!

Miért ne lehetne közös én-időt ajándékozni anyák napjára? Töltsetek el egy órát kellemesen úgy, hogy közben felkészültök a nyári szezonra. Kérjetek időpontot egy szépségápolási kezelésre a Professzőr valamelyik szalonjába Budapesten vagy vidéken, ahol az IPL-es szőrtelenítés mellett arcfiatalítást és kisebb bőrhibák kezelését is elvégzik. A nyár mindjárt itt van, de ha időben felkészülsz rá, ráadásul ha tartós hatású kezelést választasz, jó időre búcsút inthetsz a fáradságos, rutinszerű szépségápolási herce-hurcáknak.

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HIDRATÁLÁS

A Shiseido igazi high-tech hidratálót alkotott új, Essential Energy Moisturizing Cream családjával. A termék 3 különböző textúrával kapható: olajos bőrre gél állag, klasszikus krém száraz bőrre, és fényvédős verzió az érzékeny bőrűeknek – így mindenki megtalálja a neki legszimpatikusabbat.

essential_energy_ss18_moisturising_cream_50ml_open-rgb_web-2000px-300dpi.jpg

A gyártó ígérete szerint a krém segít abban, hogy bőrünk újra hatékonyan érzékelje a külső hatásokat, ezáltal optimálisan reagáljon a bőrápolók hatóanyagaira is.

A tégelyt a japán teaceremóniák során használt csészék formája ihlette, és bár az autentikus edényekkel szemben nem kézzel készültek, mégis 64 különböző dizájn kerül forgalomba.

 

LUXUS A HAJNAK

Sokáig nem hittem, hogy nagy különbség lehet sampon és sampon között, de mióta kipróbáltam a Sisley Hair Rituel termékeit, megváltozott a véleményem. Ezek a samponok úgy szelídítik meg a rakoncátlan tincseket, teszik selymessé, mégis erős tartásúvá a hajat, hogy közben nem nehezítik el a hajszálakat. Ahogy a kor előrehaladtával a haj gyengülni és ritkulni kezd, egyre fontosabb, hogy mindent megtegyünk érte: a Hair Rituel tökéletes ápolást nyújt, és már az első használattól kezdve érződik a hatása.

methode_2fsundaytimes_2fprod_2fweb_2fbin_2f8a37e2d6-ff91-11e7-9830-aa0ac4f2bc04.jpg

RÉGI-ÚJ ÉKSZEREK

A Thomas Sabo Charm Clubot mindenki ismeri, és az évek alatt óriásira nőtt a kis fityegő ékszerek rajongótábora is. Idén a cég óriásit újított, és a charmok hatalmas stílus upgrade-en estek át: az új kollekcióban megtaláljuk a klasszikus, cuki darabokat is, de helyet kaptak vintage ihletésű ékszerek és elegáns, minimalista dolgok is. Érdemes körülnézni az óriási választékban, mert biztosan akad olyan, amiben felismerjük azt a darabot, ami telitalálat anyunak.

screen_shot_2018-04-29_at_14_54_45.png