Stíler blog

A divathetek legsokkolóbb szettjei – eddig

A divathetek legsokkolóbb szettjei – eddig

2018. március 01. - Rigó Ági

Még hogy a divat unalmas! A divathetek forgatagában nem egyszerű kitűnni a tömegből, pláne, mióta a street style “ikonok” akár cirkuszi bohócnak is képesek beöltözni azért, hogy a fotósok észrevegyék őket. A nagy divatházak nem tehetnek mást, mint felveszik a tempót, és a legőrültebb szetteket küldik a kifutóra. Máris összegyűjtöttünk egy csokorra valót – de nem is kérdés, hogy számíthatunk még érdekes dolgokra.

untitled_design_1_2.png

Hologramos kagylókra emlékeztető outfitbe öltöztetett lányok, Star Trek szereplőket idéző bőrszín, és a saját fejükkel a kezükben sétáló modellek. Röviden így lehetne összefoglalni a divathetek legsokkolóbb kifutós szettjeit.

A jó hír persze, hogy ez mind a tervezők művészi önkifejezésének része, és jó eséllyel ők sem gondolják komolyan, hogy valaki tényleg így menjen az utcára. Persze az is kérdés, hogy az átlagember számára mennyire inspirálók ezek a “styling tippek”.

Ettől függetlenül nem tartjuk kizártnak, hogy lesz néhány elvetemült őrült, aki ezeket az outfiteket megpróbálja majd a valóságban is lekövetni – sőt, őszintén szólva igazán friss és szórakoztató lenne a négyeshatos villamoson összefutni valamelyikkel.

süti beállítások módosítása