Stíler blog

Masni Morzsin: ha ezt teszed az állatoddal, azonnal menj terápiára

Masni Morzsin: ha ezt teszed az állatoddal, azonnal menj terápiára

2017. december 24. - Rigó Ági

Lassan egy hónapja karácsonyozunk – már akkor, ha a bevásárlóközpontok dekorációja és a rádiós listák All I Want For Christmas sűrűségéből indulunk ki. Nem baj, ha már hetek óta feldíszítetted a lakásodat, és rég kész a karácsonyfa – de azért van egy határ, amit semmi esetre ne lépj át!

hvr_christmas_tiddles.jpg

Magunkból akkora hülyét csinálhatunk a karácsonyi csúnya pulcsikkal, amekkorát csak akarunk. Idén ráadásul kifejezetten jól mentek a villogó orrú rénszarvassal, lengedező Télapó szakállal és szellemes feliratokkal dekorált darabok – biztosan jutott minden céges karácsonyi bulira legalább egy ilyen csoda. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen még mindig jobb poénra venni az ünnepeket, mint stresszelni az egész felhajtáson.

Imádjuk a mesteri szintre emelt mézeskalács alkotásokat, élünk-halunk egy extra izzósorért, bármikor örömmel csemegézünk mások rettenetes családi fotóin...

Azonban van egy határ, amit sokan máris átléptek, mégpedig ez a kis kedvencek karácsonyi öltöztetése. Én tényleg, őszintén nyitott vagyok elhinni, hogy Cirmi cica határozott dizájn elképzelésektől vezérelve rendezi át a karácsonyfa díszeit, és Morzsi tényleg büszkén pózol masnival a fején, de a házi kedvencek nagy többsége mégsem él-hal azért, hogy Mikulásnak, krampusznak vagy elfnek öltöztessük. Maradjunk meg inkább annál a pontnál, hogy jót nevetünk a galériába gyűjtött képeken, de otthon ne próbáljuk ki egyiket sem!