Stíler blog

A megtestesült elegancia receptje Angelina Jolie-tól

A megtestesült elegancia receptje Angelina Jolie-tól

2017. október 17. - Rigó Ági

Az egykori szexszimbólum, Angelina Jolie mára már sokkal inkább ismert humanitárius tevékenységéről, mint botrányairól. Ehhez tökéletesen passzol a ruhatára is, amit bárki megirigyelhetne, aki tökéletes irodai gardróbra vágyik.

nintchdbpict000189827152.jpg

Visszafogott szoknyahossz, semleges árnyalatok, határozottság, de egyúttal finom nőiesség is jellemzi Angelina Jolie-t az utóbbi években. Bármelyik királyi család tagjai megirigyelhetnék azt a magabiztosságot, amivel nyilvános szereplései alatt megjelenik, így érdemes ellesni tőle egy pár trükköt.

A KOSZTÜM MINDENT VISZ

Sokan még az ódivatú, esetenként egyenesen nyanyás kosztümökre emlékeznek, pedig a tervezők az utóbbi években komoly energiákat fektettek abba, hogy ez az együttes újra pozitív színben tűnjön fel. Erőt és határozottságot sugall, miközben a nőiességnek is kellő teret enged.

1_10.png

A SEMLEGES SZÍNEK A BARÁTAINK

Kinek a barna, kinek a szürke árnyalatai állnak közel a szívéhez, de egy biztos: ezek a semleges színek csodás (és atombiztos) alapot adnak, amikor professzionálisan szeretnénk megjelenni.

2_10.png

KÉT LÁBBAL A FÖLDÖN

A jól megválasztott lábbelik épp olyan fontos részei egy munkahelyi ruhatárnak, mint a kiskosztüm. Az alapok a fekete és a bézs körömcipő, de alkalmanként kísérletezhetünk bokacsizmával is. A lényeg, hogy mindig olyat viseljünk, amit magabiztosan viselünk, mert a botladozás csak a saját korlátaink nem-ismeretéről tanúskodik.

3_9.png

NEM AZ A CÉL, HOGY FÉRFINAK ÖLTÖZZÜNK

Férfi vetélytársakkal, tárgyalópartnerekkel vagy kollégákkal kerülünk kapcsolatba nem, pint nap, de ez nem jelenti azt, hogy úgy kell kinézni, mint ők. Egy lágy esésű selyemblúz, egy különleges szabású nadrág, vagy néhány finom részlet szerves része a professzionális irodai viseletnek.

4_5.png