Stíler blog

Sokkoló divat: a bugyi, ami tevepatát csinál!

Sokkoló divat: a bugyi, ami tevepatát csinál!

2017. március 11. - Pusztai Olivér

Nemrég még azon ment a vita, hogy a női mellbimbó látványa mennyire elfogadható nyilvánosan, de máris itt az újabb őrület. Feminista? Perverz? Csak simán furcsa?

1454080305580.jpg

A szlengszótár szerint a tevepata „a női szeméremajkak közötti, szemmel jól látható bevágás szoros ruházat alatt”. Azt hiszem, ez mindenki számára érthető, ám az, hogy valaki ebből divatot csinál, már kevésbé. Míg korábban azon nevettünk, ha valakinek kivillant a cseppet sem esztétikus tevepatája, most egy őrületes divattrend lett és a nők tömegével várásrolják.

screen_shot_2017-03-11_at_22_33_52.png
 

Nyilván ez mind Japánban történt, nem pedig itthon. A szigetországban sok furcsaság van, és tulajdonképpen egy pillanatra sem lehet ezen meglepődni, főleg, hogy manapság a legging viselése közben is lépten-nyomon lehet találkozni a tevepata természetes formájával.  Igazából a színesre festett hónaljkutyától ez már csak egy kis ugrás, de még mindig azt érezzük, hogy van lejjebb és van meghökkentőbb.

 ct2.png

Mindenesetre a szilikonból készült tevepataformát bugyival együtt lehet kapni, az alsónemű belsejébe varrva, és partibugyiként árulják. A japán cég már évekkel ezelőtt elkezdte árulni eme csodálatos terméket több színben is, de csak manapság lett igazán népszerű, azután, hogy a transzneműek és a transzvesztiták lecsaptak rá, hogy elrejtsék a péniszüket. Azóta már nagyon sok nő is vásárolt a felkapott alsóneműből arra hivatkozva, hogy kihangsúlyozza a nőiességüket. A kampányképeket elnézve nem tudom eldönteni, hogy ez mennyire fog hasítani Európában, mindenesetre örülnék, ha nem lenne több tevepata Budapest utcáin, mint az egész Szaharában együtvéve.

safe_image.jpg