Stíler blog

A popzene krémje a mellbedobást választotta

A popzene krémje a mellbedobást választotta

2017. február 13. - Rigó Ági

Az idei Grammy vörös szőnyegén senki sem volt szégyenlős, sőt. Innen nézve úgy tűnik, hogy a sztárok megkapták a (feltételezett) körlevelet, mi szerint a dress code: cicivillantás.
gaga_1.jpg

Az idei vörösszőnyeg szezon végre szuper ruhákat és izgalmas divatot hozott számunkra, amit a vasárnap éjjel zajlott Grammy gála is alátámaszt. Egy furcsaság viszont feltűnt: mintha mindenki mellbedobással akarta volna elnyerni a legjobban öltözöttnek járó díjat. Ennek ellenére még ezt is el tudjuk fogadni, hiszen végre búcsút mondhatunk az unalomig ismételgetett átlátszó estélyiknek.

A cicivillantós szettek kreatív és változatos formában jelentek meg a mély V kivágástól (Céline Dion) a szuperszűk és élénk színű (ugye, Rihanna?) megoldásokig, de a prímet Lady Gaga vitte, olyannyira, hogy egyelőre még keressük a megfelelő kifejezést a formabontó kivágásra.

KÜLÖNDÍJ RIHANNÁNAK

Ugyan kétségtelen, hogy Gagáé a legkreatívabb villantás, Rihanna a legjobb kiegészítő kategóriájában tarolt: csillogó kristályokkal kirakott laposüvege lepipál minden ékszert vagy táskát. Ugyan az ötlet nem teljesen eredeti (Sopfia Vergara nem is olyan régen szintén a laposüveget választotta), de megértjük RiRit: ha már a jelölések közt mellőzték, legalább jól érezte magát a buliban.

via GIPHY